Connect with us

POP!MIX

Najpoznatija priča ispričana kroz prizmu 2022. godine

pop!mix/news

Najpoznatija priča ispričana kroz prizmu 2022. godine

Foto: PR

Najpoznatija priča ispričana kroz prizmu 2022. godine

Dealing With The Pain” prvi je singl s novog studijskog albuma J.R. Augusta, višestrukog dobitnika Porina i autora svjetskog kalibra.
Pjesma ‘Dealing With The Pain’, kao i cijeli album ‘Still Waters‘, inspirirana je vremenom u kojem živimo. Što se vizuala tiče, želio sam ispričati najpoznatiju priču svih vremena kroz prizmu 2022. godine“, rekao je J.R. August. A najpoznatija priča je ona o sinu Božjem i njegovom raspeću, o četrdeset dana pred nama. Priča je to uobličena u videospot za koji režiju potpisuje Filip Gržinčić. Priča je to o godini koja je tek počela, a već bi je najradije zaboravili.

Svrstavanje J.R.-ove glazbe u žanrovske ladice bila bi blasfemija, zato otvorenog uma i otvorenog srca uđite u J.R.-ov svijet. Neka vas ne zaprepasti ono što vidite, simboli su tu da nam poigravanje njima otvori neka nova područja slobode. Na Čistu srijedu, tom danu pokore, skupa s J.R.-om zakoračimo u „mirne vode”.

Album „Still Waters” dolazi nakon „Dangerous Waters” i „Murky Waters” – vode su J.R.-ov svijet, bile one opasne, mutne ili mirne.

Album će svjetlo dana ugledati na Veliki petak, 15. travnja. „Na albumu će biti devet pjesama i moj nekakav prepoznatljiv izričaj, ali zvuk je definitivno 2022. godina“, dodao je za kraj J.R. August.

More in pop!mix/news

To Top