Connect with us

POP!MIX

„Live At KMD“ živi EP uoči koncerta u Hala Parku

pop!mix/news

„Live At KMD“ živi EP uoči koncerta u Hala Parku

Foto: PR

„Live At KMD“ živi EP uoči koncerta u Hala Parku

„Live At KMD“ naziv je EP-a grupe Silente snimljenog na prošlogodišnjem nastupu u dubrovačkom Kazalištu Marina Držića, koji će biti objavljen u ponedjeljak, 5. srpnja. Prvo „živo“ izdanje benda dolazi uoči zagrebačkog koncerta planiranog u Hala Parku 9. srpnja.

 

 

EP „Live At KMD“ donosi tri posljednja singla grupe, „Navečer se srca lome“, „Mene moje uši lažu“ i „Nikada ovako“ s kojim su proteklih godinu dana u potpunosti osvojili domaći eter. Materijal je sniman na nastupu 29.12.2020. u Kazalištu Marina Držića u Dubrovniku, a odsvirala ga je grupa u sastavu Doris Kosović, Ivana Čuljak, Tibor Karamehmedović, Sanin Karamehmedović, Ivuša Gojan i Šimun Končić. Video produkciju vodio je Srđan Kokanov Koki, a audio miks i master Igor Pauk. Silente je tom prilikom održao humanitaran online koncert na kojem su se skupljala sredstva za Snoezelen sobu za djecu s poteškoćama u razvoju, a višak koji se prikupio prosljeđen je žrtvama potresa u Petrinji. Nastup je održan u organizaciji Rotary Satellite kluba Dubrovnik Jug te u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala.

 

 

Ovo kratko Silente izdanje bit će objavljeno neposredno prije koncerta u nedavno otvorenom zagrebačkom Hala Parku gdje će se bendu pridružiti BluVinil. Upravo ova dva sastava u lipnju su održala dva rasprodana nastupa, u Šibeniku i Splitu, dok je Silente samostalno rasprodao gostovanja u Varaždinu i Rijeci. Možda i najbrže rastući domaći pop rock bend, BluVinil trenutno u eteru imaju izvrstan single “Heroji”. Njime najavljuju novu fazu benda i drugi studijski album planiran za prvi dio 2022. godine.

 

Early bird ulaznice su u prodaji po cijeni od 90kn. Od 1. srpnja cijena će biti 100 kn, dok će na dan koncerta 9. srpnja za ulaznicu trebati izdvojiti 120 kn. Ulaznice su dostupne na svim fizičkim prodajnim mjestima Entrio sustava, kao i online na www.entrio.hr. Od idućeg tjedna dostupne će biti i hard copy tiskane ulaznice u Dirty old shopu, Rockmarku i Aquariusu.

 

Koncert će se održati prema svim u tom trenutku važećim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH.

 

 

 

More in pop!mix/news

To Top