Connect with us

POP!MIX

Neodoljiv spot za zajednički singl “Noć u dan”

pop!mix/news

Neodoljiv spot za zajednički singl “Noć u dan”

Neodoljiv spot za zajednički singl “Noć u dan”

Neodoljiva pjesma sada je dobila jednako neodoljiv spot! Demode, Tina Vukov & Poncije #pncj ovog ljeta osvojili su radio valove zarazno optimističnom pjesmom “Noć u dan”, a njihova glazbena suradnja ovjekovječena je i u originalnom video spotu.

Nismo htjeli tipičan spot u kojem su samo kadrovi benda kako svira, već smo htjeli neku priču. Budući da je pjesma pozitivna i chill, bila nam je super ideja snimiti puno različitih ljudi u svakodnevnim situacijama te prikazati stvari s kojima se svatko može poistovjetiti. A organizirati sve skupa je bio sasvim neki drugi zahvat – no to sve dolazi s iskustvom!“, izjavio je redatelj spota Marko Erlić.
Spot je zamišljen kao kolaž trenutaka. Pjesma govori o onim čudnim teškim trenucima koji nas snađu i o svemu što se uz to vuče, no uz pravu osobu sve se to nekako izgladi. Kroz spot prikazujemo svakodnevne situacije iza kojih slijedi sreća ili one koje nas jednostavno čine sretnima.”, ispričali su dečki iz Demodea.
Za sreću je dovoljno malo, trebamo se samo osvrnuti oko sebe i biti zahvalni za ljude koji nas vole i poštuju.” kaže Jakov.
Na novim singlu “Noć u dan”  Demode, Tina Vukov i Poncije #pncj izbrusili su pravi mali glazbeni dragulj.

More in pop!mix/news

To Top