Connect with us

POP!MIX

Zaljubljen – Pop sastav CAMBI promovirao je novi album

pop!mix/news

Zaljubljen – Pop sastav CAMBI promovirao je novi album

Zaljubljen – Pop sastav CAMBI promovirao je novi album

Pop sastav CAMBI je u čarobnoj atmosferi zagrebačkog Velveta predstavio svoj novi album ‘Zaljubljen’. Jure, Sandro, Joško i Luka u društvu obitelji, prijatelja i kolega uživo su izveli pjesme ‘Od milijun samo jedna’, ‘Bambina mia’, te naravno megahit ‘Zaljubljen’ po kojem album i nosi ime.

Uz Domenicu, Dinu Petrića, Uršulu Tolj, Mariju Mirković.. ove mlade perspektivne glazbenike sinoć su podržale i ljepše polovice. Bila je to rijetka prilika u kojima ih se u javnosti može vidjeti zajedno. Pop sastav CAMBI sinoć je u čarobnoj atmosferi zagrebačkog Velveta predstavio svoj novi album ‘Zaljubljen’.

Jure, Sandro, Joško i Luka u društvu obitelji, prijatelja i kolega uživo su izveli pjesme ‘Od milijun samo jedna’, ‘Bambina mia’, te naravno megahit ‘Zaljubljen’ po kojem album i nosi ime.

Uz Domenicu, Dinu Petrića, Uršulu Tolj, Mariju Mirković.. ove mlade perspektivne glazbenike su podržale i ljepše polovice. Bila je to rijetka prilika u kojima ih se u javnosti može vidjeti zajedno.

Osvajaju publiku sa svakom novom pjesmom

Po prvi puta uživo gosti su uživali i u izvedbi nove pjesme ‘Moja duša’, koju mnogi već nazivaju nasljednicom hita ‘Zaljubljen’. Za obje je zaslužna autorica Marija Mirković, nekadašnja članica glazbenog sastava Frajle, a koja je sinoć s momcima spontano i zapjevala poznati hit ‘Žuta ruža’.

Ovaj muški pop sastav nakon debija na Dori 2021., s pjesmom ‘Zaljubljen’ koja je kasnije osvojila publiku i vrhove ljestvica slušanosti, postali su traženi glazbenici kao i česti gosti na vjenčanjima. Specifični i posebni, sa svojim glasovnim sposobnostima te sjajnim pjesmama koje publika obožava, CAMBI za ovu godinu, osim tek izdanog albuma priprema i brojna iznenađenja.

Fotografija: Željko Batinić

More in pop!mix/news

To Top