Connect with us

POP!MIX

Kralj rock’n’rolla ‘Elvis’ stigao u CineStar kina

pop!mix/news

Kralj rock’n’rolla ‘Elvis’ stigao u CineStar kina

Kralj rock’n’rolla ‘Elvis’ stigao u CineStar kina

Filmski bogata godina do sada nam je već donijela brojne i dugo očekivane blockbustere zbog kojih su kino dvorane postale omiljena odredišta različitih generacija. No,  Très chic projekciju zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema obilježio je dolazak najvećeg među najvećima, kralja rock’n’rolla, Elvisa Presleyja. Ako ste gledali “Top Gun: Maverick” u društvu još jedne generacije, ovo je definitivno film koji također morate pogledati u kinu zajedno – ovakvi filmovi hrane dušu, spajaju naizgled nespojive naraštaje koje imaju toliko toga sličnog i pružaju neponovljivo iskustvo velikog platna.

Interes o životu i djelu zvijezde koja je napravila revoluciju u glazbenom svijetu ne jenjava ni danas, a popularnost istog je i dalje prisutna na globalnoj razini. Vječni hitovi, unikatni plesni pokreti, originalna frizura, personalizirani kostimi i neizostavni Cadillac, samo su dio onoga po čemu se kralj razlikovao od ostalih.

Ekskluzivnu Très chic projekciju o jednoj od najutjecajnijih ličnosti 20. stoljeća nisu propustili ni: Nika Turković, Nela Đinđić, Marko Kutlić, Ivan Hilje, Ivana Marić, Edita MIsirić Vrkljan, Dalibor Petko, Igor Barberić, Zvončica Vučković i mnogi drugi.

Glazbeno dramska biografija “Elvi’ u distribuciji Blitza prati život i glazbu jedinstvenog i neponovljivog kralja rock’n’rolla, Elvisa Presleyja, čiji život nije bio nimalo jednostavan i bajan. U fokusu filma je komplicirani i turbulentan  odnos s menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom. Priča duboko zadire u složenu dinamiku njihova odnosa koja se protezala kroz 20 godina, točnije od Elvisova uspona pa sve do vrhunaca njegove svjetske slave. Osim toga, prikazana je i fatalna ljubav s Priscilom koja je gledanje filma u Cannesu baš kao i cijela Elvisova obitelj, doživjela izuzetno emotivno.

Austin Butler je utjelovio Elvisa

Za moderan pogled na glazbenu legendu zaslužni su za  nagradu Oscar®  nominirani redatelj Baz Luhrmann i studio Warner Bros Pictures. Ulogu Elvisa utjelovio je Austin Butler, a oskarovac Tom Hanks menadžera Toma Parkera. Izvrsne kritike struke i publike, sjajna glumačka postava i 12-minutne ovacije publike na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu dovoljno su dobar razlog da se zaputite u najbliže Cinestar kino i uživate u pričo o glazbenoj ikoni, koja kroz svoju glazbu živi i danas. Ovo nije povratak u povijest, ovo je priča o Elvisu ispričana na najmoderniji mogući način kroz nevjerojatan soundtrack na kojem sudjeluju neka od najpopularnijih imena svjetske glazbene scene – Doja Cat, Tame Impala, Kanye West i Diplo, Chris Isaak, Eminem, Måneskin i mnogi drugi… Imate osjećaj da uranjate u sredinu 20. stoljeća, skačući s vrha top lista 21. stoljeća i vraćajući se natrag po još – a to putovanje traje preko 2 sata i 30 minuta.

Svoju ulaznicu za filmski spektakl  možete kupiti fizički na blagajnama, kao i online putem linka: https://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/elvis/8015

 

FOTO: Bojan Zibar

More in pop!mix/news

To Top