Connect with us

POP!MIX

Na 21. katu Sky Towera nastavlja se HTTPS x SMOOTH MICRO HOUSE

pop!mix/news

Na 21. katu Sky Towera nastavlja se HTTPS x SMOOTH MICRO HOUSE

Na 21. katu Sky Towera nastavlja se HTTPS x SMOOTH MICRO HOUSE

Ne tako davno nakon rasprodanog eventa u Katran klubu,  i dolaskom toplih i kraćih ljetnih večeri, HTTPS i Smooth events sele svoju priču na 21. kat Sky Towera, gdje se u subotu 25. lipnja ponovno okupljaju s vrlo ozbiljnom postavom prve momčadi.

Postoji li uopće lokacija u Zagrebu s koje se, a posebno noću, pruža bolji pogled na cijeli grad? Rooftop partiji u svijetu su već dugo hit, pa ni Zagreb nije iznimka, a uz ovakav lineup i pogled očekuje vas večer za pamćenje. Na novom serijalu dolaze im izvođači vrlo jakih agencija Yoyaku iz Francuske, Sunrise iz Rumunjske te ElBasslinea iz Španjolske, a micro-house serijal se nastavlja uz dva najveća imena te glazbe trenutno dostupna na underground „tržištu“.  „Krećemo u početak ljeta s 360-view staklenim panoramskim pogledom na urbani Zagreb. Jako smo ponosni što nam u goste dolaze jedva “dohvatljivi” Arapu i Janeret koji putuju diljem svijeta,  nastupajući do tri puta tjedno“ rekli su nam organizatori. 

Arapu Ionut, rumunjska glazbena senzacija „ARAPU“ aktivan je na sceni od 2011. godine, probio se kao jedan od prinčeva underground Rumunjske scene. Majstor za miksetom kojeg karakterizira električan stil i zavodljiva zaigranost.  Arapuova selekcija glazbe u vama može pobuditi cijelu paletu emocija. Njegov prepoznatljiv zvuk, nastao iz načina na koji se igra bassom i synthovima oduševljava svjetsku scenu, a sigurni smo da će tako biti i u subotu, budući da mu je ovo prvi nastup u Hrvatskoj.

 

U subotu se na 21. katu Sky Towera očekuje i Mickael Jeanneret, „JANERET“, glavna atrakcija francuske minimal scene i jedna od najvećih uzdanica luksuzne pariške agencije i labela, „Yoyaku”. Nastupao je na turnejama po Japanu, Australiji, Americi i Aziji, a poznat je po svojim dinamičnim i groovy  izdanjima minimala, housea i microhousea.

I kolumbijskom DJ-u  i producentu s trenutnom adresom u Barceloni ovo je prvi nastup pred hrvatskom publikom. Bttlogicov zvuk karakteriziraju minimal-deep-house zvukovi koji su ga odveli na razne svjetske pozornice. S jedne takve, Njemačke, vraća nam se Dikka. Vladimir Išek, mlada perspektiva minimal i microhouse žanra, HTTPS resident DJ. Za kratko vrijeme objavio je svoju glazbu za izdavače kao što su Mixcult, Need for Sound, Resonance i svoj prvi vinil na švicarskoj etiketi Relikt. Povezan je sa Španjolskim micro house kolektivima te ondje redovno nastupa.

 

Sve strane goste dočekuje poznato domaće lice, IGZ. HTTPSov resizdent Igor Zelenbrz se nedavno vratio sa SeaStar festivala, tijekom godina svirao je s mnogim etabliranim umjetnicima, kako domaćim tako i međunarodnim.

 

Cijena karte trenutno iznosi 125 kuna, a early bird karte su bile rasprodane u roku od 24 sata od izlaska eventa. Po preprodaji očekuje se da će se tražiti karta više, a broj stolova i karti je ograničen, stoga požurite na Entrio.hr. (https://www.entrio.hr/event/https-x-smooth-w-arapu-janeret-sky-tower-11586 ).

 

Lokacija eventa:  Sky Tower 21.kat    

Nova lokacija eventa je veličanstveni SKY TOWER, na zadnjem 21. katu uz visoko kvalitetni sound setup Voida te njihovih tehničara koji ponovno slažu zvuk i light koji vas neće ostaviti ravnodušnima.

Sve prostorije Sky Towera su klimatizirane i luksuzno uređene, sigurne i spremne da ugoste velik broj osoba. Veliki balkon predstavlja pogled na istok Zagreba te će na njemu biti svojevrsni dio chill zone s odmaralištem. Svi oni koji stignu ranije na event imat će priliku vidjeti spektakularan zalazak sunca na zapadnoj strani Zagreba prema kojoj će biti okrenut stage. Oni koji ostanu do kraja moći će svjedočiti i izlasku sunca na suprotnoj strani prekrasnog Zagreba.

Adresa: Ul. Roberta Frangeša Mihanovića 9, Zagreb

More in pop!mix/news

To Top