Connect with us

POP!MIX

Koncertna turneja Tonyja Cetinskog postala je svjetska

(Fotografija: Paolo Fentilini)

pop!mix/najave

Koncertna turneja Tonyja Cetinskog postala je svjetska

Ljubav za sve, u svim oblicima, ne poznaje granice. Najbolji primjer je Tony Cetinski, čija aktualna koncertna turneja #samoljubav, nije više regionalna, već svjetska.

Naime, Tony u rujnu odlazi na trodnevni spektakl u Australiji, a njegova koncertna odredišta su Melbourne, Sydney i Perth.

Svoju će tridesetogodišnju karijeru pretvoriti u savršenu trodnevnu glazbenu priču u najuglednijim koncertnim prostorima, najvećih australskih gradova, ali tu iznenađenjima nije kraj.

“Da, krajem ljeta moj bend i ja idemo u Australiju. Zahvaljujemo se organizatorima, koji su se baš potrudili, da sve bude na vrhunskom nivou. Odlazak u Australiju, jako nas veseli, poslovno, ali i turistički. Turneja #samoljubav se tako širi i na taj nama najudaljeniji kontinent, što nas posebno veseli.” – otkrio je ovom prigodom Tony.

Sve ovo nova je potvrda Tonyjeve vrijednosti, aktualnog albuma ‘Kao u snu’, koji obiluje hitovima ‘Laku noć’, ‘Kao u snu’, ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’, ‘General bez činova’ i ‘Čekam te’, turneje #samoljubav, te svega što on i njegova ekipa rade.

Koliko je publika željna odlične zabave i vrhunskog showa, najbolje je pokazao prošlotjedni primjer Šibenika, kada je gotovo u jednom danu rasprodan Tonyjev koncert na tvrđavi sv. Mihovila, 19.07., pa su organizatori odmah najavili i novi 20.07.

Ne sumnjamo kako su obožavatelji u Australiji, jedva dočekali dolazak omiljenog im pjevača, jer Tony će im sigurno vratiti koncertima koji će se još godinama prepričavati.

Stoga ponovimo još jednom, koncertna turneja Tonyja Cetinskog #samoljubav postala je svjetska, a za koncerte u Australiji, ulaznice su već u prodaji.

More in pop!mix/najave

To Top