Connect with us

POP!MIX

Marija Šerifović oduševila Ljubljanu

Foto | Sašo Radej

pop!mix/izvještaji

Marija Šerifović oduševila Ljubljanu

Marija Šerifović prošlog je petka, 18. listopada, publici priuštila nezaboravni koncert u dvorani Tivoli, što je ujedno bio i njezin prvi samostalni nastup u slovenskoj prijestolnici. Priča se ponavlja, gdje god Marija nastupa, ona jednostavno izaziva iste emocije pa je tako bilo i kod slovenske publike. Već od prvog takta pjesme ‘Pametna i luda’, s kojom je otvorila večer, publika je euforičnim pjevanjem u jedan glas pokazala svoje osjećaje prema glazbenici koja je nakon rasprodanih koncerata u regiji potvrdila da posjeduje zasigurno najimpresivniji ženski vokal na ovim prostorima.

Pred ispunjenom dvoranom i na opće oduševljenje prisutnih, Marija Šerifović izvela je sve svoje najveće hitove pa je publika uživala u pjesmama poput  ‘Nije ljubav to’‘Svoja i tvoja’‘Podseti me’, te neizostavne ’11’. Uz pratnju vrhunskog benda, široki repertoar dotaknuo se i nekoliko svjetskih naslova među kojima se isticala izvedba pjesme grupe Queen ‘Show must go on’. Pobjednica natjecanja za pjesmu Eurovizije 2017. ugostila je i mladu pjevačicu Džejlu Ramović, pobjednicu emisije ‘Zvijezde Granda’,  čiji je nastup također bio vrlo dobro prihvaćen.

Naravno, koncert ne bi mogao proći bez pjesme ‘Molitva’, koja je i dalje na vrhu pjesama koje publika nestrpljivo čeka. Kraljica emocija, kako ju fanovi vole zvati, ni ovoga puta nije propustila izvesti pjesmu ‘Nocturno’ Olivera Dragojevića te time još jednom odala počast legendarnom splitskom glazbeniku.

Čarobna večer u Ljubljani trajala je puna dva sata, a da se publiku pitalo, trajala bi još i duže.

Nakon Zagreba i Ljubljane, 21.ožujka iduće godine Mariju očekuje i veliki solistički koncert u Splitu za koji su ulaznice već u prodaji.

 

 

Marija Šerifović – Gripe | Split – 21.3.2020.

PRETPRODAJA ULAZNICA: PARTER | 100 kn, TRIBINA | 115 kn
* ONLINE Eventim.hr -> https://bit.ly/marija_ST
* prodajna mjesta Eventima (http://www.eventim.hr/hr/outlets/)

More in pop!mix/izvještaji

To Top