Connect with us

POP!MIX

Vanna snimila himnu svim znanim i neznanim junacima

pop!mix/news

Vanna snimila himnu svim znanim i neznanim junacima

Po prvi puta u dugogodišnjoj karijeri glazbenoj divi Vanni publika je pomogla napisati stihove nove pjesme „Junaci“.

Stihovi zahvale u čast svim poznatim i nepoznatim herojima stizali su na online natječaj „Opjevani junaci“ te su pretočeni u odu svim junacima za koje često nemamo prilike čuti u ovim posebno teškim i izazovnim vremenima.

Tim projektom je društveno odgovorna kampanja Ožujskog piva „Dobri ljudi“ dobila najljepši mogući nastavak. Stihove publike, pristigle na humanitarni natječaj, uglazbio je Ante Pecotić, dok iza aranžmana i produkcije stoji Bojan Šalamon- Shalla iz Rubikon Sound Factory-a. Kako bi „Junaci“ dobili i video priznanje zaslužan je redatelj Nevio Smajić koji je u simpatičan spot sa samog studijskog snimanja pjesme uvrstio i kadrove iz kampanje „Dobri ljudi“.

Da je sretna biti dijelom projekta koji slavi sve one koji su uz nas kad je najteže Vanna ne krije te poručuje:

„Svaka vrsta zahvale koja je podsjetnik da i u teškim vremenima ima puno ljudi koji su spremni pomoći jedni drugima bez želje za samopromocijom i eksponiranjem je pohvalna i drago mi je da sam dio ove priče koja slavi sve poznate i nepoznate junake.“

Humanitarna kampanja svojevrsna je zahvala svim doktorima, medicinskom osoblju, spasiocima, volonterima, humanitarcima, penjačima, građevinarcima, redarima, pripadnicima vojske i policije te svima ostalima koji nam u vremenima velikih izazova pokazuju pravo lice ljudske dobrote.

Upravo zato će njihova dobra i nesebična djela živjeti i ostati zapamćena u najljepšim stihovima koje Vam donose „Junaci“!

 

More in pop!mix/news

To Top