Connect with us

POP!MIX

Ususret CMC Festivalu The Frajle predstavljaju “Zlato”

pop!mix/news

Ususret CMC Festivalu The Frajle predstavljaju “Zlato”

Nakon što su nedavno predstavile čak dvije nove pjesme kojima najavljuju skorašnji izlazak albuma, The Frajle predstavljaju nešto novo i drugačije – pjesmu s kojom će se predstaviti publici u Vodicama, na CMC festivalu.

Riječ je o pjesmi „Zlato“, za koju je glazbu napisao Ante Pecotić dok su za tekst zaslužni Ante Pecotić i Jelena Buča. Ovo je prva suradnja The Frajli i Ante Pecotića, a ujedno će biti i prvi nastup popularne novosadske grupe na CMC festivalu.

“Po prvi put surađujemo s Pecotićem i super smo se poklopili. On je sjajan autor i vjerujemo da će se ljudima svidjeti ovaj malo drugačiji zvuk od nas. Mi pjesmu svakodnevno pjevušimo i jedva je čekamo početi svirati na koncertima. Također, veselimo se izvođenju pjesme na CMC festivalu, na kojem sudjelujemo po prvi put”.  – izjavile su Frajle povodom nove pesme.

Spot za pjesmu „Zlato“ sniman je na Salašu 137, prekrasnom imanju u blizini Novoga Sada, a redateljsku palicu za „Zlato“ dijelili su sad već uhodani dvojac, Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, koji su zaslužni za posljednja tri video spota Frajli.

“Na snimanju je bilo jako zabavno i sjajno smo se svi proveli! Kada poslušate pjesmu, shvatit ćete da nam je ideja spota bila prikazati neke obične i male stvari koje zaista čine život. U ovome spotu svaka od nas Frajli ima svoju ulogu i predstavlja svoj način kako uživa u slobodi i malim stvarima, jer svaka od nas u spotu radi ono sto nju čini sretnom i slobodnom. Jedna slika, druga vozi motor, treća jaše konja, četvrta čuva svoje antikvitete stare stotinama godina i svakoj je baš to dovoljno da bude sretna. Simpatično je da su nam nakon odgledanoga teasera rekli kako u spotu imamo Natašu kao Juliju Roberts, a Jelenu kao Moniku Belluci, tako da, što se tiče atraktivnosti, toga u spotu neće faliti.” – komentirale su Frajle u svome prepoznatljivome duhovitome tonu.

Već je svima dobro poznato da ima neka tajna veza između novosadske grupe The Frajle i hrvatske publike. Četiri žene koje čine Frajle: Marija, Jelena, Nevena i Nataša, svojom neposrednošću, simpatičnošću, glazbom i talentom osvojile su srca publike diljem zemlje, a njihovi koncerti rasprodani su danima unaprijed.

Frajlama uskoro izlazi novi album obrada pod nazivom „Obraduj me“, na kojem su ugostile najpopularnije glazbenike regije, a uvod u bogato koncertno ljeto svakako je i nastup u srcu Dalmacije, u Vodicama na CMC festivalu.

More in pop!mix/news

To Top