Connect with us

POP!MIX

Tajni agent Massimo i kradljivica dijamanata Tatjana Jurić

pop!mix/news

Tajni agent Massimo i kradljivica dijamanata Tatjana Jurić

S velikom lakoćom naš proslavljeni pjevač – Massimo i radijska i televizijska voditeljica Tatjana Jurić uskočili su u uloge života. On, u bondovskom stilu, opasni tajni agent, a ona lijepa kradljivica dijamanta.

Radnja je to novog spota za pjesmu Massima “Znam” za koju glazbu i tekst potpisuje Predrag Martinjak, a režije spota ovoga puta uhvatio se Radislav Jovanov- Gonzo. Massimu koji već ima iskustvo glume u kazalištu, filmu, ali i brojnim spotovima uloga je savršeno legla, a jednako dobro u priču se uklopila jedna od najljepših Hrvatica Tatjana Jurić.

Snimanje ovog spota s ovom ekipom i ovako ozbiljnijom radnjom i glumom bio je jedinstveno iskustvo i veliki izazov na koji sam pristala samo zato što sam znala da mogu imati potpuno povjerenje u sve sudionike, od Gonza, do Massima i svih ostalih koji su sudjelovali. Moja prijateljica je imala odličan komentar kada sam joj pokazala spot, s obzirom da ja baš nisam od glume, ne znam glumatati, mogu samo prenijeti emociju ako ju osjetim, a moja je Irena rekla: Jurić, možda ne znaš glumiti, ali nakupi se života i samo je izašlo iz tebe. Trebala bih svakako zahvaliti Gonzu, jer kažu da te redatelj ili proslavi ili upropasti, a ja sam jako zadovoljna kako je sve ispalo, pa smatram da je napravio fenomenalan posao.” – rekla nam je Tatjana Jurić nakon odrađenog zadatka.

I Massimo je zadovoljan postignutim, a najviše ga je oduševila pozitivna energija suputnice koju već poznaje, ali u sasvim drugoj ulozi kao radijsku i TV voditeljicu.

“Divno je bilo snimati s Tatjanom. Oboje smo pozorno slušali Gonzove upute i stvarno je izvukao najbolje od nas. Baš sam zadovoljan kako je ova pjesma dobila jedan sasvim drugi oblik uz spot i nestrpljivo iščekujem reakciju publike” – rekao nam je Massimo.

Pjesma “Znam” nalazi se na Massimovom hvaljenom albumu “Sada” koji je izašao prije točno godinu dana, a promovirajući ga rasprodao je brojne koncertne prostore po cijeloj Hrvatskoj i regiji. Ovo ljeto Massima očekuju nastupi diljem naše obale, ali i izvan Hrvatske, a sve detalje provjerite na njegovim društvenim mrežama.

More in pop!mix/news

To Top