Connect with us

POP!MIX

Ovu nedjelju #OdSobeDoSobe vodi nas Ivan Puljić

pop!mix/news

Ovu nedjelju #OdSobeDoSobe vodi nas Ivan Puljić

Ovu nedjelju #OdSobeDoSobe vodi nas Ivan Puljić! 

Hrvatski glazbenik i katolički teolog pripremio nam je 3 pjesme – Granica sumnji, Učitelju gdje stanuješ & U tišini hrama. 

Danas od 18h na YouTube kanalu Unisona ili na web stranicama partnera pogledajte i poslušajte ove tri pjesme jednog od naših poznatih duhovnih kantautora.

****

Ovim putem pozivamo još jednom sve glazbenike, autore, izvođače i producente da se uključe i pošalju svoje snimke, a upute kako snimiti videa za ovaj projekt pogledajte OVDJE.  Do sada smo imali priliku vidjeti i čuti brojne hrvatske glazbenike koji su se odazvali pozivu na sudjelovanje u projektu #OdSobeDoSobe poput Luke Nižetića, Tončija Huljića, Giuliana, Alana Hržice, Mie Dimšić  i drugih. 

Podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Ivana Puljića, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hrPopmix.hrSesvete danasZagreb.info i Karlovački.hrProjektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija. Pozivamo i sve druge medije da se priključe u širenju pozitive putem glazbe i da nam se jave. 

UNISON – HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ, čiji su osnivači HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, glazbom širi pozitivu i šalje jasnu poruku – stvaram #Odsobedosobe i #Ostajemdoma.

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/news

To Top