Connect with us

POP!MIX

ITD band se vratio na scenu i predstavlja novi singl: “Proljeće”

(Foto: promo)

pop!mix/news

ITD band se vratio na scenu i predstavlja novi singl: “Proljeće”

Glazbena priča ITD band-a, koja je posljednjom pjesmom “Plesač na žici” senzacionalno odjeknula diljem regije, dobila je zasluženi nastavak.

“Proljeće” je nova pjesma i video spot, jednog velikog benda, koji se napokon vratio na rock scenu:

Miroslav Rus, autor pjesama ali i spiritus movens ITD band-a, davno je rekao, kako bend nikada nije zatvorio vrata svog postojanja, te da je jedini problem bila pauza uzrokovana činjenicom kako su on i pjevač Brane Bekić, živjeli na dvije različite strane svijeta.

“Proljeće” je istinska potvrda Rusovih riječi, ali i nastavak trostrukog niza pjesama i spotova, kojom se najavljuje novi album ITD-a, nakon više od dva desetljeća pauze. Ova pjesma nastavlja poznati Rusov autorski rukopis, prepoznatljiv sve ove godine u mnogim uspješnicama ITD banda, ali i brojnih drugih pjevača.

“Riječ je o istinskoj trilogiji. Tri spota s istim glumcem, koji pričaju priču, o mom i životu ITD band-a. To je svojevrsna posveta, nekim mojim pogledima na svijet.” – istaknuo je ovom prigodom Rus.

Video spot za “Proljeće” savršeno se nastavlja na kraj prethodnika “Plesač na žici”, a sniman je na prvi dan ovogodišnjeg proljeća, na atraktivnim lokacijama u Topuskom i Zagrebu. Glavnu mušku ulogu ponovno je odigrao Tin Rožman, dok je djevojku u spotu, kako je scenarijom zamislio sam Rus, odlično utjelovila Antonia Ćosić.

More in pop!mix/news

To Top