Connect with us

POP!MIX

Splitski bend Zo objavio svoj debitantski album- Želim biti ja!

pop!mix/news

Splitski bend Zo objavio svoj debitantski album- Želim biti ja!

Foto: Ana Maroš

Splitski bend Zo objavio svoj debitantski album- Želim biti ja!

“Želim biti ja” debitantsko je studijsko izdanje mladog splitskog benda Zo kojeg premijerno prezentiraju publici. Riječ je o splitskom  pop rock sastavu s mješavinom raznih drugih glazbenih žanrova poput funka, rapa i pop-punka. Bend je nastao na jesen 2020. te krenuo s radom na prvim autorskim pjesmama. Uslijedilo je snimanje albuma u zagrebačkom SideChain studiju te na akademiji glazbene produkcije (MPA) pod palicom talentiranog producenta Sandra Petrića. Izdali su singlove “Poslovan lik”, “Mjesto pod suncem”, “Frane Mihalj” te “Birala je svijet” kao uvod u njihovo debitantsko službeno studijsko izdanje koje sadrži deset pjesama. Album je uistinu šarolik, od pop punk brzaca preko pop i rock pjesama dosta dubokih tematika, funk rap plesnjaka do sanjarskih, sjetnih i emotivnih balada.

Prošlo ljeto su proveli na turneji od desetak koncerata na kojoj su svirali na nekoliko atraktivnih lokacija kao što su Paiz Music Festival na Hvaru, Evo Ruke u Splitu te na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila.

Koncertnu promociju u svom gradu održat će ovog petka, 27.05. u klubu Kocka te će prije Zoa nastupiti mladi kantautor Marin Zglav. Ulaznice su dostupne u pretprodaji u caffe baru Basket po cijeni od 30kn dok će na dan koncerta iznositi 40kn.

Nakon splitskog koncerta kreću na turneju koja se nastavlja za dva tjedna koncertima u zagrebačkom KSET-u te u Sisku.

Zo su: Vincent Šepić (vokal, gitara), Ante Eterović (gitara), Daria Reba (klavijature), Damjan Grubić (trombon), Josip Katić (bas gitara), Antonio Strižić (bubnjevi).

More in pop!mix/news

To Top