Connect with us

POP!MIX

Novi datumi turneje Elvisa Stanića!

pop!mix/news

Novi datumi turneje Elvisa Stanića!

Foto: PR

Novi datumi turneje Elvisa Stanića!

Nakon što je zbog bolesti nekoliko koncerata turneje Elvisa Stanića bilo odgođeno,  jedan od najboljih domaćih suvremenih gitarista i harmonikaša najavljuje nove datume, a uskoro će svjetlo dana ugledati i njegov dugoočekivani album “Insomnia”.

“Insomnia” je prvi Elvisov album u četiri godine te ne skriva uzbuđenje zbog njegovog skorašnjeg izlaska:

Nakon četiri godine veselim se što mogu najaviti naš novi album ‘Insomnia’ ili ‘Nesanica’. To je motiv koji nam je svima bio blizak u posljednje dvije godine, a iz neprosppvanih noći nastala je potpuno nova, potpuno drugačija glazba od onog što smo svirali niz godina.


Foto by Manuel Paljuh
U tom introvertnom vremenu, okrenuvši se samom sebi, pronašao sam neke druge, drugačije zvukove, možda više i bliže progressive jazzu, jazz rocku ili smooth atmosphere žanru. Naravno ponovno se glazbeno mičemo dalje i pokušavamo dignuti ljestvicu, da tako kažem, malo više. Sve to ćemo predstaviti uživo na promotivnim koncertima u Opatiji, Šibeniku, Zadru i Zagrebu. Ako vas zanima što smo novog zakuhali, dođite kušati i čuti. Isključite se i jednostavno prepustite glazbi.“, poručio je Elvis.

Na albumu uz vođu projekta  Elvisa Stanića gostuju i Alba Nacinovich, Ivan Popeskić, Damjan Grbac i Branimir Gazdik. “Insomnia” će svjetlo dana ugledati u svibnju, a u glazbi Elvis Stani Group možete uživati uživo na koncertima u Opatiji, Šibeniku, Zadru i Zagrebu.

Koncerti su sufinancirani putem natječaja „Jer svirati se mora 2″ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

POPIS KONCERATA:

ZADAR – 22.4. – PROVIDUROVA PALAČA

ŠIBENIK – 5.5. – KUĆA UMJETNOSTI ARSEN

ZAGREB – 12.5. – PETI KUPE

OPATIJA – 28.5. – CENTAR GERVAIS

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top