Connect with us

POP!MIX

Je Veux – Koncertna promocija višestruko nagrađenog albuma “I Glow”

pop!mix/news

Je Veux – Koncertna promocija višestruko nagrađenog albuma “I Glow”

photo by Vladimira Spindler

Je Veux – Koncertna promocija višestruko nagrađenog albuma “I Glow”

Jedan od najboljih i najnagrađivanijih albuma naše diskografije posljednjih godina, “I Glow”, doživjet će koncertu promociju u zagrebačkom Vintage Industrial Baru gdje će Je Veux će nastupiti s bendom u četvrtak 10. veljače 2022.

 

 

Debitantski album Željke Veverec svrstan je među najbolja glazbena ostvarenja 2020. Uz fantastične recenzije, trijumfirao je na nagradama Rock&OFF-a pokupivši one za album, pjesmu, pop album i prasak godine, te osvojio Porina za najbolji album elektroničke glazbe. “I Glow” je pozicionirao Je Veux kao jednu od najzanimljivijih autorica na ovim područjima.

Nakon što je album našao svoje mjesto na radijima diljem Hrvatske, “I Glow” se sluša i diljem svijeta. Zauzeo je eter po UK, Njemačkoj, Belgiji, Danskoj, Nizozemskoj, Litvi, Poljskoj, Austriji, pa i Španjolskoj, Portugalu, Austriji ili Mađarskoj. Streaming servisi bilježe slušanje u zemljama od SAD-a i UK-a, Brazila, preko Njemačke, Francuske, Nizozemske, te Italije.

 

Kroz devet pjesama album progovara o prijateljskim i ljubavnim odnosima, onima prema samoj sebi, kao i strahovima i idolima. Uz Željku Veverec, kao autoricu i pjevačicu, koja se prihvatila i gitare, na albumu je i iskušana ekipa – Toni Starešinić na klavijaturama, Đuro Dobranić za bubnjevima i Igor Dorotić na trubi. Od glazbenih gostiju pridužili su se Matej Milošev na violončelu, Dean Melki na violini, Hrvoje Nikšić koji potpisuje efekte dok je za dodatnu elektroniku i efekte zaslužan Janko Novoselić.

 

 

Nakon digitalnog i CD izdanja, album je objavljen i na vinilu u izdanju LAA, a sve sada prati i koncertna promocija hvaljenog uratka. Prilika za čuti kako zvuči jedno od najboljih novijih diskografskih ostvarenja je u zagrebačkom Vintage Industrial Baru u četvrtak 10. veljače 2022.

 

Ulaz na koncert moguć je uz Covid potvrdu ili negativan test. Ulaznice za koncert su u prodaji od 70 kn dok će na dan koncerta biti 80 kn. Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima i Entria, kao i online na www.eventim.hr i www.entrio.hr.

 

Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

 

 

 

More in pop!mix/news

To Top