Connect with us

POP!MIX

HAUSER počastio publiku obradom velikog hita La isla bonita

pop!mix/news

HAUSER počastio publiku obradom velikog hita La isla bonita

HAUSER počastio publiku obradom velikog hita La isla bonita

Tjedan u kojem slavimo Valentinovo našem svjetski poznatom glazbeniku HAUSERU poslužio je kao idealna prilika da se setom od pet obrada zahvali svojoj vjernoj publici na ljubavi koju mu pruža već godinama. Nakon obrade pop hita „Señorita”, na red je došao veliki hit iz osamdesetih, „La isla bonita”, kojeg je otpjevala kraljica popa Madonna. U novom video spotu HAUSER je na prekrasnoj plaži, uz zalazak sunca i zvukove mora, savršeno dočarao „La isla bonita” doživljaj, na sebi svojstven način. Zvukovima čela nakratko odvodi na osunčan i topao otok gdje predivni ljudi uživaju u životu, a vizualnom dojmu svakako doprinosi i prekrasna plesačica koja se HAUSERU pridružila na snimanju spota.

„La isla bonita” samo je jedan od hitova kojeg je HAUSER obradio u sklopu ovotjednog projekta. Publika je dosad imala priliku čuti HAUSEROVE verzije velikog hita Camile Cabello i Shawna Mendesa iz 2019., „Señorita”, kao i „Quando, quando, quando” te ”Cherry Pink and Apple Blossom White”. Svi HAUSEROVI fanovi danas će čuti obradu jedne od najpopularnijih Madonninih pjesama, dok je sutra po rasporedu “It’s Not Unusual”, klasik glazbene legende Toma Jonesa. Sve obrade dio su novog vizualnog albuma „The Player”, a koji se našao na vrhu Billboardove glazbene ljestvice.

Mlad, beskrajno talentiran i svestran – HAUSER je uspio klasični instrument približiti mlađim generacijama i to obradom pjesama koje su ostavile traga u pop kulturi, besprijekorno ih izvodeći na violončelu. Muzičko umijeće Istrijana popularnog na svim kontinentima, prepoznali su i struka i publika, čemu su dokaz suradnje s velikim imenima poput Eltona Johna, Andreje Bocellija, kao i s rock sastavom Red Hot Chili Peppers te rasprodane dvorane diljem svijeta. Na društvenim mrežama ukupno ga prati više od 13 milijuna ljudi, a njegovu muzikalnost i nevjerojatnu prisutnost na sceni glazbeni kritičari hvale od trenutka kada se pojavio na sceni.

Sve zanimljivosti o karijeri svjetski priznatog violončelista, možete pratiti putem Instagrama i  Facebooka.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top