Connect with us

POP!MIX

Brkovi – virtualni koncert

pop!mix/news

Brkovi – virtualni koncert

Foto: Roberto Pavić

Brkovi – virtualni koncert

Zagrebačka punk wellness petorka Brkovi pridružit će se u subotu, 6. ožujka globalnim trendovima i odsvirati svoj prvi virtualni koncert.

Jako se radujem, oduvijek smo htjeli napraviti ovako nešto. Kad već normalne ne rade, dodjite u našu digitalnu birtiju, svirat ćemo najveće hitove” – poručio je frontman Brkova Shamso69 najavljujući nastup. Njihovo prvo virtualno koncertno iskustvo bit će, dakle, složeno od najvažnijih pjesama karijere, što znači da će se krenuti od debija “Punkfolkwellness” i obuhvatiti sve do posljednjeg singla “Bagra sa ekrana”.

Dok se situacija ne normalizira koncert 6. ožujka u 21 sat bit će idealna prilika da se cijela Hrvatska, regija, dijaspora i ostatak svijeta skupi na jednom mjestu.

Ulaznice za virtualan koncert Brkova u prodaji su od danas do 21. veljače po cijeni od 50 kn. Od 22. veljače do 5. ožujka za ulaz će trebati izdvojiti 70 kn, a na sam dan koncerta 90. Prodaja ulaznica vršit će se isključivo na linku: http://www.entrio.hr/event/brkovi-virtualni-koncert-8809 .

More in pop!mix/news

To Top