Connect with us

POP!MIX

“GUBIM DAH” NOVI JE SINGL POPULARNE ZVIJEZDE EMISIJE “A STRANA”

pop!mix/news

“GUBIM DAH” NOVI JE SINGL POPULARNE ZVIJEZDE EMISIJE “A STRANA”

Foto: PR

“GUBIM DAH” NOVI JE SINGL POPULARNE ZVIJEZDE EMISIJE “A STRANA”

Mlada i talentirana pjevačica Eni Jurišić, poznata i kao zvijezda popularne glazbene emisije HRT-a “A strana”, predstavlja emotivan novi singl “Gubim dah”. Pjesma je to s kojom se slušatelj povezuje već na prvo slušanje jer tematizira svima nam bliske osjećaje:

“Sve je krenulo od stiha “Napravila sam nešto glupo” koji je ujedno i prvi stih u pjesmi, a bio je i više nego dovoljan da nam
zadrži pažnju. Osobno sam pjesmu doživjela kao podsjetnik da smo ljudi koji griješe i da se svatko od nas barem jednom našao u nekom strahu i nesigurnosti, što je baš danas još teže prihvatiti kada svi težimo nekom idealu. Pjesma je već pri početku nametnula težu emociju, tako da smo joj se totalno prepustili”, otkriva Eni.

Eni, inače velika obožavateljica otkačenih melodija s “Gubim dah” odvažila se za nešto potpuno drugačije:

“Ova pjesma bi se nekako najviše mogla povezati s drugim singlom ‘Pepeo i prah’, a budući da sam tek sad primijetila da se i naslovi rimuju, možda nas stvarno očekuje neka trilogija u skoroj budućnosti. Inače sam veliki obožavatelj ritmičnih i otkačenih stvari kao što se može primijetiti po drugim singlovima, ali uvijek ima mjesta za nešto novo i drugačije.”

Pjesmu prati i video spot na kojem su se Eni i ekipa sjajno zabavili tijekom snimanja:

“Pjesma je tražila dobar vizual i artistički pristup tako da je ovo bio odličan spoj. Na spotu sam uživala jer su bili prisutni i radili na njemu svi meni dragi ljudi i prijatelji tako da smo bili kao mala obitelj. Uvjerila sam se da ugodna atmosfera i timski rad uvijek rezultiraju najbolje moguće.”

Talentirana Eni puna je planova za budućnost: “Planovi su ludi i već sljedeći singl planiram za početak ljeta, isto tako i na jesen. S obzirom na to da je svijet stao na kočnicu izvukli smo najbolje iz toga i maksimalno iskoristili vrijeme. Uvjeti su svakako otežani no kada se unaprijed veseliš svakom koraku ne postoji bolja motivacija i lakše se nosiš sa svim preprekama.”

More in pop!mix/news

To Top