Connect with us

POP!MIX

Dua Lipa lansirala singl “We’re Good” u pratnji spota inspiriranim Titanicom

pop!mix/news

Dua Lipa lansirala singl “We’re Good” u pratnji spota inspiriranim Titanicom

Foto: PR

Dua Lipa lansirala singl “We’re Good” u pratnji spota inspiriranim Titanicom

Dua Lipa je startala 2021. godinu izbacivanjem novog novcatog singla “We’re Good”. Pjesma je pronašla  svoje mjesto na svježe objavljenom deluxe izdanju albuma “Future Nostalgia – Moonlight Edition”, izdanju na kojem su se našli i novi singlovi “Not My Problem” feat. JID i “If It Ain’t Me”.

“We’re Good” je izašao u pratnji spota inspiriranim filmskim klasikom “Titanic”, a pjesma govori o vezama koje imaju sretan završetak. Neka vam glavom ne prolaze prljave aluzije kada kažemo sretan završetak jer se Dua Lipa nije na to referirala, već na prekide koji su prošli u prijateljskom tonu, punom međusobnog poštovanja. Spot za pjesmu pogledajte u nastavku.

Pjevačica koja iza sebe ima 6 nominacija za Grammy, dva zlatna glazbena kipića već joj stoje u vitrini, obara rekorde slušanosti na streaming servisima, čemu u prilog ide podatak da je Dua Lipa prva pjevačica čija su četiri singla preslušana više od milijardu puta na Spotifyju. Rekordi nisu prisutni samo na digitalnim platformama, već i na radio postajama u gotovo svakom kutku svijeta.

Jedan od kutaka svijeta u kojem su njene pjesme rado slušane je i Hrvatska, što potvrđuje podatak da je čak dva tjedna imala 9 pjesama na listi ARC 100, listi najslušanijih stranih pjesama na hrvatskim radio postajama, a nekoliko tjedana imala je 7 pjesama. Time je Dua Lipa postala prvi izvođač u povijesti mjerenja slušanosti u Hrvatskoj kojem je uspjelo izdominirati domaći radijski eter s tolikim brojem hitova.

More in pop!mix/news

To Top