Connect with us

POP!MIX

Band Aid i Rockoko orkestar predstavili humanitarnu pjesmu i spot – “Leptiri”

Fotografije: Gordan Panić

pop!mix/news

Band Aid i Rockoko orkestar predstavili humanitarnu pjesmu i spot – “Leptiri”

Mate Bulić, Amir Kazić Leo, Igor Delač, Marko Funarić i Branko Ilakovac dio su Band Aida koji je s Rockoko Orchestrom (Krunoslav Dražić i Damir Butković Budo) snimio pjesmu Leptiri. Posvetili su je udruzi Vukovarski leptirići. Projekt je realiziran u suradnji s Croatia Recordsom koja je financirala tiskanje CD singla.

Glazbu je skladao Amir Kazić Leo na tekst Vjekoslave Huljić, dok je sve aranžirao Krunoslav Dražić. Pjesma je snimana u Rockoko studiju pod ravnanjem ton majstora i glazbenog producenta Tihomira Ivanetića. Prateće vokale snimila je Jadranka Krištof, a programiranje je radio Dušan Vasić. Pjesma je masterirana u Croatia Records Studiju (Goran Martinac).

Leptiri su poletjeli, a dobili su i videospot koji je prije nekoliko dana predstavljen i u udruzi Vukovarski Leptirići. Idejni tvorac ove humanitarne akcije je Vedran Salamon, a video potpisuje Mario Šulina iz Produkcije Nova.

“Ponosni smo i radosni što je nastala pjesma odnosno spot za našu Udrugu Vukovarski leptirići. Iznimno nam je drago i zahvalni smo što nam je pružena ruka podrške i što su nam glazbenici i svi koji su sudjelovali pokazali kako nismo građani drugog reda te su na ovaj način senzibilizirali društvo za probleme roditelja djece s teškoćama u razvoju. Posebno želim zahvaliti Vedranu Salamonu, koji je osmislio sve ovo, kao i Tihomiru Ivanetiću koju je odradio najveći dio posla. Velika hvala i svim pjevačima koji su sudjelovali”rekla je predsjednica Udruge Vukovarski leptirići Viktorija Matin, a prenosi Glas Slavonije.
Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju Vukovarski leptirići – Vukovar za cilj ima unaprijediti kvalitetu života djece teškoćama u razvoju i njihovih obitelji. Imaju 25 zaposlenih koji se brinu za 200 djece od jedne do 18 godina života. U potrazi su i za volonterima koji im se mogu javiti, a pozivaju i sve zainteresirane da pruže financijsku potporu udruzi na broj računa u Addiko banci, IBAN: HR62 2500 0091 1013 6361 9 (SWIFT: HAABHR2).

Fotografije: Gordan Panić

More in pop!mix/news

To Top