Connect with us

POP!MIX

Znate li što Marko Louis radi “Kad je Noć”?

pop!mix/bizz

Znate li što Marko Louis radi “Kad je Noć”?

“Kad Je Noć” je, nakon pjesme “Euridika”, drugi singl koji će se naći na Markovom novom albumu “Euridika” koji će biti objavljen u listopadu. Spot je snimljen u Beogradu i Kovinu pod režiserskom palicom Dragana Jereminova, a koncipiran je oko Markovog plesa i oko kamere  koja prati svaki njegov pokret.

“Uvek mi je bila želja da snimim spot gde ću samo plesati i izbaciti svu energiju iz sebe. Ja mnogo volim da đuskam i uvek sam voleo da pravim neke “neškolske” pokrete ali nikada nisam znao uz koju pesmu bih mogao to da snimim. Pesma “Kad Je Noć” mi je imala pravi tempo i vibraciju za to.” izjavio je Marko Louis.


Drugi singl najavljuje Markov prvi solistički koncert u Nišu 14. rujan u kultnoj Banovini što je ujedno i nastavak regionalne turneje pod nazivom “Beskraj tour by Barcaffe”. Na turneji će posjetiti Niš, Novi Sad, Beograd, Sarajevo, Zagreb i Ljubljanu, a uskoro će biti objavljeni i još datuma datuma.

“Jako sam srećan zbog divnih reakcija na nove pesme i što su koncerti uvek rasprodani. Jedva čekam da posetim sve ove lepe gradove da se družom sa publikom i da zajedno pevamo.” kaže Marko sa oduševljenjem.

More in pop!mix/bizz

To Top