Connect with us

POP!MIX

Žanamari i Joshua Macks objavili novi sexy ljetni videospot

(foto: press)

pop!mix/news

Žanamari i Joshua Macks objavili novi sexy ljetni videospot

Novim videospotom ‘ ljetne temperature dovodi do usijanja. I ovog je puta zapjevala u duetu s Joshuom Macksom, a njihov novi singl ”Romantika” prava je ljetna poslastica u kojoj će se prepoznati svi koji ne gube vrijeme dok čekaju pravu ljubav.

Intrigantni tekst govori o tome na što smo sve spremni kad ”podivljaju hormoni”.

”Obožavam pjevati ovaj malkice provokativni tekst o neobveznoj avanturi za jednu noć zato što sam potpuna suprotnost od toga. Ja sam svojeg čovjeka već odavno zavoljela i s njim i našom kćeri provodim vrijeme 24/7, no nisam niti malo konzervativna. Ovo je himna za sve koji su imali barem jednu vruću ljetnu avanturu dok su čekali princa na bijelom konju! Maky je u spotu utjelovio jednog pravog suvremenog sexy ‘instagram influencera’ kojeg svi žele, ja sam odradila i ‘selfie’ i ‘belfie’, plesačice su odradile svoj ‘youtuberski’ plesni video, a na kraju smo se Maky i ja našli ‘na Tinderu’! Očito je da je spot inspiriran online trendovima, a s obzirom koliko i Maky i ja puta dnevno dobivamo vruće ponude od naših followera, čini mi se da je i ‘ljubav’ za jednu noć postala više nego trend. Doduše mi to jedno drugom pokažemo i umiremo od smijeha kakvih uleta i ideja ima! Ljudi su zaista maštoviti – pogotovo ljeti! Hahaha” – našalila se Žanamari.

(foto: press)

Zarazna melodija njihova novog singla ”Romantika” rasplesat će mnoge ovog ljeta na plesnim podijima, a upravo plesom Žana održava svoju savršenu liniju. Zato joj je najmanji problem bio uskočiti u oskudni badić i snimiti sexy scene za novi ljetni videospot.

 ”Obožavam plesati, ali to činim jedino doma ili kad sa suprugom izađem u noćni izlazak što se dogodi tek nekoliko puta u godini! Mislim da su geni većinom zaslužni za moju vitku liniju, no najviše kalorija potrošim igrajući se i trčeći za našom Gabi koja je puna energije i teško joj je ostati duže od minute na jednom mjestu!” – ispričala je Žana koja uživa u majčinskim obvezama, a suprug Mario najveća joj je potpora.

Autor pjesme i aranžmana je Joshua Macks, a spot su radili pod okriljem svoje produkcijske kuće V.R.H. Productions.

Snimalo se na više lokacija – tučepska plaža Dračevac, koja je inače nudistička, zatim na krovu City Centra u Splitu, fitness centru hotela Medora Auri u Podgori te u prostoru divnog novog Salona SOHO Bottega u Makarskoj.

“Htjela sam pokazati kako mi ovdje u Dalmaciji zaista imamo sve! I urbane i fancy lokacije i mjesta za pobjeći i biti u dodiru s prirodom. Osim toga imamo izvrsnu društvenu scenu! S guštom sam u spot pozvala poznatu instagram bloggericu i fotografkinju Petru Čolak iz Tučepi, vrhunskog hair artista Borisa Vukoju iz Makarske te izvrsnu plesnu skupinu Dance Crew United iz Splita. Kako se stvari na moru uvijek događaju spontano tako smo i noć prije snimanja upoznali egzotičnu crnku Tianu Babić, koja tu ljetuje i pozvali i nju da glumi u spotu!” – ispričala je Žanamari.

More in pop!mix/news

To Top