Connect with us

POP!MIX

Vodimo vas na veliki koncert Detoura u Domu sportova!

pop!mix/najave

Vodimo vas na veliki koncert Detoura u Domu sportova!

Vodimo vas na veliki koncert Detoura u Domu sportova!

Nakon sjajnih rasprodanih koncerata u Tvornici kulture, Vintage Industrial Baru i Lisinskom, jedan od vodećih pop sastava na sceni i miljenici publike i glazbene struke, grupa Detour, najavio je svoj najveći koncert u karijeri koji će se dogoditi 08. prosinca u zagrebačkom Domu sportova.

Najnoviji album “TourDetour” je izašao baš na vrijeme uoči njegove velike promocije u Domu sportova ovu subotu, 8. prosinca, a na velikom koncertnom spektaklu vizualno i scenaristički pripremljenom kao jedno uzbudljivo dvosatno putovanje, uz podršku visoke produkcije, veseloj petorci pridružit će se i nekoliko gostiju, mogli bi reći sama krema domaće urbane pop scene. Uz drage prijatelje i kolege Aljošu i Tonku iz grupe Pavel, od gostiju su pozvani grupa Headoneast čiji je član i autor Aleksandar Ljiljak poznat još iz doba djelovanja u grupi Yammat, a vjerujemo kako će posebnu pažnju te večeri pobuditi i gostovanje grupe Nipplepeople.

Prije izlaska Detoura zagrebačka publika će kroz polusatni koncertni nastup imati priliku upoznati beogradsku grupu Ničim izazvan koja već nekoliko godina drži vrhove pozicija radijskog etera u susjedstvu.

Kako ne biste propustili ovu glazbenu proslavu, Mixer.hr i PopMix svojim čitateljima poklanjaju 4×2 ulaznice!

Ostavi komentar na postu ovog članka na našoj Facebook stranici ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “DETOUR”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Random.org će odraditi svoje, a mi ćemo četvero sretnih dobitnika izvući
u četvrtak, 6. prosinca iza 15h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

More in pop!mix/najave

To Top