Connect with us

POP!MIX

Veliki koncert Harija Rončevića u zagrebačkom klubu The Best

(Foto: Mario Draušnik )

pop!mix/najave

Veliki koncert Harija Rončevića u zagrebačkom klubu The Best

Ljubav zagrebačke publike i Harija Rončevića neupitna je. Riječ je o jednom od najosebujnijih glazbenika, čiji tekstovi nepogrešivo pogađaju srce i dušu. Kada se svemu tome nadoda dalmatinski humor, dobija se kombinacija, koju je jednostvano nemoguće ne voljeti.

Za Harijeve zagrebačke koncerte, uvijek se traži mjesto više, a njegovi nastupi u zagrebačkom hramu glazbe, Lisinskom imaju gotovo kultni status među obožavateljima.

Zapjevao sam ili s gitarom, uz podršku klape, gudačkog orkestra ili svog banda, uvijek zvuči neodoljivo, emocionalno i posebno. Dvadeset i pet godina karijere, garancija su vrhunskog doživljaja, koji se pamti. Sve to, i više, očekuje publiku narednog petka 23.11. od 21 sat, u zagrebačkom klubu The Best, gdje Hari Rončević, zakazuje novo druženje i veliki koncert.

Takva glazbena priča savršeno se uklapa u #TheBestClassic program petkom, gdje koncerti u Bestu, počinju u ranijem terminu, od 21 sat, što je odlično vrijeme za sve željne kvalitetnog, ali i nešto ležernijeg provoda. Ulaznice, po cijeni od 40kn potražite putem sustava eventim.hr ili na dan koncerta na ulazu u klub, 60kn.

Koncert u Bestu, odličan je ulazak Harija Rončevića u, po mnogima, najljepši mjesec u godini, a svojim pjesmama darivati će publiku u sljedećim gradovima: 06.12. – Split, Riva, Advent te 22.12. – Pazin

More in pop!mix/najave

To Top