Connect with us

POP!MIX

Vatra feat. Massimo – pogledajte život sažet u 4 i pol minute u spotu za pjesmu “Nama se nikud ne žuri”

pop!mix/scena

Vatra feat. Massimo – pogledajte život sažet u 4 i pol minute u spotu za pjesmu “Nama se nikud ne žuri”

Najavljena suradnja Vatre i Massima na zajedničkoj novoj pjesmi “Nama se nikud ne žuri” zaokružena je fantastičnim video spotom koji je djelo redatelja Filipa Filkovića Philtza. Višemjesečno snimanje rezultiralo je vjernim vizualnim prikazom same srži pjesme, ‘o ljubavi i prolaznosti’, kako navodi autor Ivan Dečak.

Filip Filković, uspješan mladi redatelj koji iza sebe ima zavidnu listu suradnji sa renomiranim domaćim glazbenicima, složio je vrhunske 4 i pol minute videa koji prati novi singl.

“Spot smo krenuli raditi iznenađujuće rano. Ivan mi je poslao ranu demo verziju pjesme i odmah smo ustanovili koja je ideja i smjer spota. Želio sam napraviti spot koji je zbirka pedantnih snimljenih životnih fenomena bez konvencionalne strukture priče. Svi ti isječci iz života fokusiraju se na čovječanstvo, prirodu te balansirani odnos između njih. Kroz više od pola godine prikupljali smo, snimali, nešto kupili, nešto posudili i pripremali kadrove za ono što je ultimativno postao vizualni attack video.” – rekao je nakon završetka snimanja redatelj Filip Filković. 

Dva etablirana izvođača udružila su snage i, svatko sa svojim znanjem i entuzijazmom, snimili pjesmu koja je odmah zamirisala na hit. Produkciju potpisuju Vatrini provjereni suradnici i majstori svog zanata, Jura Ferina i Pavle Miholjević.

Pjesmu će prvi puta zajednički uživo izvesti na Valentinovo, 14.2. u splitskoj Spaladium Areni na velikom Massimovom koncertu na kojem Vatra nastupa kao poseban glazbeni gost.

Režija: Filip Filković Philatz
Direktor fotografije: Ivan Zadro
Producent: Renata Lučić
Produkcija: More-Magnets
Makeup: Andrea Šundov
Foto/Bts: Vjekoslav Palinić
Autor glazbe: Ivan Dečak
Autor teksta: Ivan Dečak
Aranžman: Vatra

More in pop!mix/scena

To Top