Connect with us

POP!MIX

Vanja Mišić u jesen nas uvodi u ritmu kvalitetnog shuffle popa i pjesme “Tu i tu”

pop!mix/news

Vanja Mišić u jesen nas uvodi u ritmu kvalitetnog shuffle popa i pjesme “Tu i tu”

Četvrti singl Vanje Mišić ‘Tu i tu’ stiže na samom izmaku ljeta, a vizualno i glazbeno nam predstavlja Vanju u nešto drugačijem izdanju nego do sada.

U jesen nas uvodi u ritmu kvalitetnog shuffle popa čiji tekst i glazbu potpisuje Vanja, a svoj završni produkcijski ‘touch’ dao je Silvio Pasarić iz SIPA studija.

 „Pjesma „Tu i tu“  jedan je lijepi plesni shuffle koji je prilično dugo čekao svoju premijeru, neki kažu da je pravi soundtrack ljeta na izmaku. Pjesma je plod saradnje ekipe koja je već uhodana, vizuelno i muzički. S bendom Moondance mjesecima sam vježbala prije ulaska u studio kod Silvija Pasarića. I ovoga puta bend je na pravi način iznio moju ideju te je svako od njih dao maksimum sebe u tu cijelu muzičku priču. Oni koji su je čuli kažu da je drugačija muzički od svega onoga do sad, iskreno se nadam da će ljudi prihvatiti te promjene.“ (Vanja Mišić)

Vanja Mišić, foto: Borislav Brezo

Tekst i glazbu u spot je pretočio redatelj Žarko Kalaba s kojim je Vanja surađivala i u prijašnjim spotovima:

„Ovo je četvrti spot koji radimo zajedno i svaki od njih posebnim čini energija na setu. Gledaoci to ne vide, ali vjerojatno na kraju osjete da su u samom procesu stvaranja svi uživali. Ovaj spot je nešto drugačiji od dosadašnjih koje smo uradili, dosta je nježan i jednostavan i nadamo se da će se publici svidjeti.“

A kako kaže Vanja, snimanje je prošlo baš onako kako su zamislili: „Imali smo tu sreću da nas je vrijeme poslužilo i da je čak i sunce bilo u službi snimanja spota. Bez ikakvih tenzija i neočekivanih situacija smo ovaj put uspjeli iznijeti sve ono što smo zamislili, a to je svakako onaj zlatni konac ljeta!“

More in pop!mix/news

To Top