Connect with us

POP!MIX

Uživajte u svim albumima Sade na jednom mjestu – box “This Far” u prodaji

pop!mix/bizz

Uživajte u svim albumima Sade na jednom mjestu – box “This Far” u prodaji

Naslovna fotografija: Patrick Demarchelier

Uživajte u svim albumima Sade na jednom mjestu – box “This Far” u prodaji

Šest studijskih albuma popularne grupe Sade remasterirano je i objavljeno na 180-gramskim vinilima. U jednom boxu su: Diamond Life (1984), Promise (1985), Stronger Than Pride (1988), Love Deluxe (1992), Lovers Rock (2000) i Soldier Of Love (2010).

Foto: Promo

Članovi grupe: Sade (vokal), Stuart Matthewman (saksofon/gitara), Andrew Hale (klavijature) i Paul Spencer Denman (bas) radili su na masteringu u legendarnom Abbey Road studiju, a pomogli su im Miles Showell i dugogodišnji koproducent banda Mike Pela. Audio materijal je prebačen s originalnih studijskih snimaka Sade.

Valja naglasiti kako je ovih 6 albuma koji se nalaze na boxu rasprodano u čak 60 milijuna primjeraka.

Foto: Promo

Singlovi kao što su: ‘Your Love Is King’, ‘Smooth Operator’ i ‘By Your Side’, bili su #1 na top ljestvicama albuma diljem svijeta. Sade su inspirirali mnoge glazbenike te su osvojili nekoliko nagrada Grammy, MTV Video Music Awards i BRIT Award.

Njihove klasike su semplirali i obradili mnogi glazbenici, primjerice: Frank Ocean, Deftones, Jason Mraz, Donna Summer, Herbie Hancock, Prince, LeAnn Rimes, Lauryn Hill, The 1975, Marsha Ambrosius featuring Dr. Dre, Tori Amos i You + Me.

O njihovom uspjehu govori i turneja iz 2011. na kojoj su održali 106 koncerata i na kojoj ih je vidjelo čak 800,000 obožavatelja!

 

More in pop!mix/bizz

To Top