Connect with us

POP!MIX

U čast Kemala Montena predstavljena snimka koncerta u Lisinskom

pop!mix/news

U čast Kemala Montena predstavljena snimka koncerta u Lisinskom

U čast Kemala Montena predstavljena snimka koncerta u Lisinskom

Kemal Monteno, jedan od najvećih sarajevskih kantautora sutra, 17. rujna slavio bi 70 godina.

U čast velikog glazbenika, objavljeno je posebno izdanje “Prijatelji i Kemo – Hiljade pahulja bijelih” s 2 CD-a i DVD-om na kojem se nalazi snimka koncerta održanog povodom obilježavanja prve godišnjice smrti Kemala Montena.

Na koncertu u Lisinskom, održanom 19. siječnja 2016. godine, nastupilo je više od dvadeset najpoznatijih regionalnih glazbenika koji su interpretirali Kemine antologijske pjesme. Amir Kazić – Leo, Boris Novković, Danijela Martinović, Dražen Žerić Žera, Enes Kišević, Gabi Novak, Hari Varešanović, Halid Bešlić, Ismeta Dervoz, Ivana Husar Mlinac, Jasna Gospić, Luka Bulić, Marija Husar Rimac, Max Hozić, Mladen Burnać, Paula Jusić, Saša Matić, Tarik Filipović, Tereza Kesovija, Teška Industrija, Željko Bebek te Željko Samardžić izvođači su koji su zapjevali svima omiljene pjesme kao što su “Napiši jednu ljubavnu”, “Dušo moja”, “Jedne noći u decembru” i “Nije htjela”.

Za upečatljivu scenografiju bio je zaslužan Ivica Propadalo, Kemalova gitara na stalku i njegova crvena zimska jakna prebačena preko naslonjača, ostavljale su dojam da je omiljeni pjevač tu večer ponovo zajedno sa svojom publikom i s kolegama za koje je napisao i s kojima je otpjevao brojne hitove.

More in pop!mix/news

To Top