Connect with us

POP!MIX

Trio Gušt: “Znam gdje si sinoć bila”

pop!mix/news

Trio Gušt: “Znam gdje si sinoć bila”

Majstori scenskog nastupa i najzabavniji splitski sastav, Trio Gušt, predstavili su novu autorsku pjesmu intrigantnog naslova – “Znam gdje si sinoć bila”.

Nastala u suradnji s Krunoslavom Dražićem, vrsnim tamburašem, skladateljem, pjevačem i aranžerom te jednim od najtraženijih imena na hrvatskoj glazbenoj sceni, tekstopiscem i skladateljem Nenadom Ninčevićem, ova ljubavna pjesma donosi – kako je sam trio istaknuo – simpatičan spoj slavonskog i dalmatinskog zahvaljujući prijateljstvu slavonskog tamburaša i dalmatinskog kompozitora i izvođača.

“Pjesma je vrlo interesantnog, naoko jednostavnog ritma, ali to je samo na prvo slušanje. Ritam je zarazan i gura naprijed kao lokomotiva!”, otkriva nam Želimir Dundić Dundo u ime sastava. I nema sumnje da će takvom energijom osvojiti vjernu publiku veselog trija, ali i radijski eter!

“Znam gdje si sinoć bila” glazbeno je djelo Krunoslava Dražića u aranžmanu Darija Marunčića i Želimira Dundića, dok tekst zajednički potpisuju Krunoslav Dražić, Nenad Ninčević i Želimir Dundić, koji se ovaj put našao i u ulozi redatelja pratećeg video spota.

“Zbog dinamičnosti, kao i tematike pjesme, angažirali smo troje profesionalnih plesača koji su pokretom savršeno dočarali strast i emociju ljubavne razmirice”, istaknuo je redatelj Želimir Dundić Dundo.

Za lokaciju snimanja spota odabrali su Split koji kao grad vrvi prekrasnim interijerima i eksterijerima, a neki od njih su se idealno, pa čak i duhovito, uklopili u kadrove. “Zanimljivo je da su nam mnogobrojni grafiti negdje smetali pa smo ih u montaži morali brisati, a negdje su nam savršeno pristajali kao kulisa”, objašnjava Dundo. Koji su to grafiti ostali trajno zabilježeni, otkrijte u novom video spotu koji je Trio Gušt snimio za singl “Znam gdje si sinoć bila”!

More in pop!mix/news

To Top