Connect with us

POP!MIX

Tragovi u novoj pjesmi i spotu ponudili svoje srce na dlanu

pop!mix/scena

Tragovi u novoj pjesmi i spotu ponudili svoje srce na dlanu

“Srce na dlanu” naziv je novog singla sve popularnije grupe Tragovi koja polako, ali sigurno osvaja hrvatsku glazbenu scenu.

Kao i za veliki ovogodišnji hit “Malena”, tako i za “Srce na dlanu” glazbu potpisuje Denis Dumančić iz Letećeg odreda, dok je pisanje teksta bend povjerio jednom od najboljih hrvatskih tekstopisaca, Fayi. Aranžman je radio također jedan od najboljih hrvatskih producenata Branimir Mihaljević.

Popratni video spot Tragove odvodi nakratko u našu povijest pa cijela produkcija ima jednu vintage notu. Tako možemo vidjeti kako su nekada glazbene zvijezde živjele, što se tada vozilo i kako se putovalo od koncerta do koncerta, kakav je bio tadašnji modni izričaj, ali samo je jedna stvar ostala u sadašnjosti, a to je prepoznatljiva glazba Tragova. Bendu se u spotu pridružilo prepoznatljivo lice CMC televizije, prelijepa Edina Pršić. Režiju potpisuje Vedad Jašarević.

Tragovi nastavljaju uspješan niz singlova koji pronalaze svoje mjesto u radijskom programu, a svoje srce na dlanu već su odavno ponudili publici koja ih je fantastično prihvatila.

More in pop!mix/scena

To Top