Connect with us

POP!MIX

Tibor Karamehmedović (Silente) predstavio prvi samostalan singl i videospot

pop!mix/scena

Tibor Karamehmedović (Silente) predstavio prvi samostalan singl i videospot

Tibor Karamehmedović, autor, vokal i gitarist grupe Silente, nakon tri studijska albuma s matičnim bandom, odlučio je napraviti iskorak i prema samostalnom albumu. Prvijenac “I na kopnu i na moru” bit će realiziran u veljači iduće godine, a danas je najavljen prvim singlom i videospotom za pjesmu “Vrati nas doma”.

“Vrati nas doma” zarazni je komad alternativnog pop rocka i predstavlja svojevrsni odmah od zvuka na koji su fanovi navikli od Tibora slušajući ga kao frontmana grupe Silente. Video je režirao je Goran Stojkić za BONK studio, a pjesma je snimljena i miksana u Morris studiju u Zagrebu krajem proljeća ove godine. Bubnjeve je odsvirao Davor Martinac, a sve ostale instrumente zaslužan je sam Tibor. Ton majstor je bio Neven Martinac, mix i master radio je Domagoj Perišić, a sve je nadgledao Filip Vidović.

Tibora tako očekuje prilično aktivna iduća godina na dva paralelna kolosjeka. Osim objave debitantskog solo albuma, koncertno će biti aktivan i s grupom Silente. Svi datumi nastupa i planovi biti će objavljeni uskoro.

More in pop!mix/scena

To Top