Connect with us

POP!MIX

“Taxi” Luke Basija – nova himna za razne zabave

pop!mix/news

“Taxi” Luke Basija – nova himna za razne zabave

Luka Basi, miljenik publike ove godine postao je jedan od najuspješnijih izvođača zabavne glazbe na našoj glazbenoj sceni. Na službenoj ljestvici “Ritam zabavne glazbe” najemitiranijih pjesama zabavne glazbe Luka je u prošlih 10 mjeseci 5 puta završio na samom vrhu.

Iako je još uvijek popularan njegov prošli hit “Meta”, Luka na svoju 3. obljetnicu objavljivanja prvog hita “Nisam ja od jučer” ponovno predstavlja novi singl i video spot. Nešto sasvim novo, zabavno i najbolje za dane koji su pred nama!

Iako je pjesma pravi materijal za novu veliku himnu svih zabavavideo spot “Taxi” nosi važnu poruku. Luka, koji je “vozač” Taxi-Basija, u pjesmi govori o pričama ljudi koje vozi i na kraju poručuje – “ako piješ, ne vozi!”.

Mnogi su mišljenja da bi to mogao biti najveći Lukin hit do sada, a s njom polako najavljuje i novi album, iako se njegov prvijenac “Luka Basi” još uvijek drži na top listama prodaje. Da je godina za Luku bila jako uspješna govori dovoljno i njegov nastup na “Dalmatinskoj noći” u Križankama nakon koje najavljuje veliki valentinovski koncert u Cvetličarni u Ljubljani 1. veljače 2020. godine.

Pjesmu “Taxi” napisao je Lukin provjereni tandem, Raay (glazba) i Nenad Ninčević (tekst), dok je aranžman radila ekipa Raay Musica. Video potpisuje Neo Visuals, a sniman je u Zagrebu, Ljubljani i Portorožu. U njemu možemo vidjeti puno zanimljivijih ljudi, od poznatih estradnjaka i Lukinih prijatelja do obožavatelja i Lukinog benda.

More in pop!mix/news

To Top