Connect with us

POP!MIX

Talentirana “tam” predstavila lyric video za singl “Na holdu”

(tam, photo: Tanja Drobnjak)

pop!mix/news

Talentirana “tam” predstavila lyric video za singl “Na holdu”

Iza imena tam krije se beogradska glazbenica i autorica Tamara Popović, koja postepeno zaokuplja pažnju regionalne publike.

Do sada je predstavila tri autorske pjesme, pri čemu se posebno istaknuo singl “Na holdu“. Nakon objave u digitalnom obliku i radijskom eteru, pjesma dobiva i animirani Lyric Video, dostupan na njenom YouTube Vevo kanalu, vizualno dočaravajući kako je to “biti na holdu”.

“Ideja za pjesmu ‘Na holdu’ došla je od samog tog izraza koji je u određenom trenutku savršeno opisivao situaciju čekanja u kojoj sam se nalazila. Iako je mnogi doživljavaju tužnom zbog nekih dijelova teksta, ja je doživljavam više kao pjesmu atmosfere, a tu situaciju kao zanimljivu i inspirativnu radije nego tužnu”, objašnjava tam ideju same pjesme.

(tam, photo: Tanja Drobnjak)

Njen zvuk možemo opisati kao mješavinu underground i dream pop žanrova, s R&B i trap elementima, a upravo za pjesmu “Na holdu” kaže kako najbolje opisuje gdje trenutno želi biti u glazbenom smislu. U produkciju i master bili su uključeni njeni suradnici iz beogradskog kolektiva Zicer Inc.

Pjesma je njen drugi po redu autorski singl, a u jedno i prvo izdanje za Universal Music Serbia, čime se početkom ove godine pridružila Universal Music Group glazbenoj obitelji.

Uz spomenuti singl, početkom ožujka predstavila je i svoj treći autorski singl “Sve dalje“, nastao u suradnji s Mihajlom Đorovićem (Summer Deaths) i Andrijom Ilićem Pršom, a trenutno radi i na svom prvom EP izdanju.

More in pop!mix/news

To Top