Connect with us

POP!MIX

Švedsko-hrvatska suradnja rezultirala modernom pop poslasticom Eme Gagro

pop!mix/news

Švedsko-hrvatska suradnja rezultirala modernom pop poslasticom Eme Gagro

(Foto: Croatia Records promo)

Švedsko-hrvatska suradnja rezultirala modernom pop poslasticom Eme Gagro

Ema Gagro je ove godine sudjelovala na povratničkoj Dori

Sudionica showa The Voice HrvatskaEma Gagro, Lošinjanka s danskom adresom, ove godine sudjelovala je na povratničkoj Dori, izboru hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije i završila na vrlo dobrom 5. mjestu. Predstavila se s pjesmom “Redemption” iza koje stoji sjajan međunarodni tim glazbenika i producenata u kojem su Šveđani Andreas Björkman i Kalle Persson te Adriana Pupavac koja je osim rada na glazbi pisala i tekst pjesme.

Ema Gagro im se pridružila na aranžmanu, a konačni rezultat je snažna electro pop pjesma s etno elementimaModerna svjetska pop produkcija za koju možemo reći da su Šveđani jedni od onih koji su je i stvorili, a shodno uspjesima njihovih najvećih zvijezda Aviciija, Zare Larsson, Icone Pop, Tove Lo i Robyn, savršeno se uklopila u fenomenalan vokalni doseg Eme Gagro koja svojom pojavom širi pozitivnu energiju i vibru.

Uskoro možemo očekivati i video spot za “Redemption”, a ovo je samo početak njihove suradnje koja nije mogla imati bolji start.

Šveđani kažu da su se zaljubili u Hrvatsku na prvi pogled, a Ema je svakako jedan od najboljih načina na koji mogu upoznati hrvatski glazbeni talent.

More in pop!mix/news

To Top