Connect with us

POP!MIX

Sve je spremno za veliko slavlje hitova

pop!mix/festival

Sve je spremno za veliko slavlje hitova

Sve je spremno za veliko slavlje hitova

U utorak, 29. siječnja, na Prvome programu Hrvatske radiotelevizije očekuje nas veliko slavlje glazbe i najvećih hitova po odabiru publike jer se sprema, druga po redu, dodjela nagrada Cesarica. Na svečanoj ceremoniji nastupit će finalisti Cesarice i neka od najvećih imena domaće glazbene scene, a najuspješnijim hitovima po izboru publike bit će uručene nagrade koje će prethoditi onoj finalnoj, nagradi publike za hit godine.

Prije nekoliko dana završilo je finalno glasovanje za Cesaricu i još nas par dana dijeli od završne svečanosti koja će se održati u najvećem studiju Hrvatske radiotelevizije – “Anton Marti”. Dodjela najveće hrvatske glazbene nagrade publike emitirat će se na Prvome programu Hrvatske radiotelevizije u 20.05 sati.

Svečana manifestacija održat će se na raskošnoj pozornici veličine 300 m2 koja se sastoji od tri pozicije, a očekuje nas 100 minuta bogatog glazbenog programa te nastupi mnogobrojnih glazbenih zvijezda uz pratnju velikog orkestra.

Ivan Zak, Željko Bebek, Petar Grašo, Franka, Zsa Zsa, Mia, Zaprešić Boys, Domenica, Kedžo, Opća opasnost, Najbolji hrvatski tamburaši i klapa Rišpet nastupit će na svečanosti dodjele nagrada Cesarica 2018.

Voditeljsku palicu ovom prilikom dijelit će šarmantne voditeljice Iva Šulentić i Jelena Lešić koje će se pobrinuti za odličnu atmosferu u studiju te će provesti gledatelje kroz veliku reviju najvećih hitova.

Podsjetimo, pod motom “Moj glas za hit godine”, već drugu godinu zaredom publika bira hit godine među najboljim glazbenim ostvarenjima i odlučuje koja će pjesma osvojiti laskavu titulu i nagradu Cesarica – Hit godine. Odabir pjesama te glasovanje publike odvijalo se tijekom cijele prošle godine, a u konkurenciji su se našla najbolja glazbena ostvarenja iz 2017. i 2018. godine. Konkurencija je bila jaka, no publika je rekla svoje i tijekom cijele 2018. godine svaki je mjesec svojim glasovima odabrala mjesečni hit te tako nominirala jednu pjesmu u finale. Publici su se predstavila i najbolja izdanja tamburaškog i klapskog žanra te se tako u finalu našlo 14 nominiranih pjesama, a pjesma koja je dobila najviše glasova publike u finalnom krugu glasovanja, okrunit će se Cesaricom – titulom glazbenog hita godine.

More in pop!mix/festival

To Top