Connect with us

POP!MIX

“Srele se ljubavi stare”… pogledom, pjesmom i uspomenama

pop!mix/news

“Srele se ljubavi stare”… pogledom, pjesmom i uspomenama

Foto: BOŠTJAN TACOL

“Srele se ljubavi stare”… pogledom, pjesmom i uspomenama

Već po nazivu pjesme mnogi će prepoznati hrvatsko-slovensku zvijezdu – Wernera!

Tko se ne bi sjećao mladog, uvijek nasmijanog, visokog dečka koji je pjevao o ljubavi na Valentinovo? Primijetio ga je tada i veliki Đorđe Novković i za njega napisao prelijepu ‘Srele se ljubavi stare’ koja je nakon 30 godina dobila novo lice i svježinu, a ipak ostala ona pjesma s kojom je Werner osvojio mnoga srca. Bilo je to divno vrijeme puno glazbe, prelijepih stihova i prvih velikih ljubavi. Sada se sve vraća, na malo moderniji način, ali s istom energijom i emocijama.

Werner je još ljetos, objavom pjesme ‘Lagala’ za hrvatsko tržište, najavio izlazak dugoočekivanog albuma “Lom” kojeg je i službeno predstavio u ponedjeljak u Ljubljani. Slovenska promocija okupila je mnoge glazbene kolege i prijatelje među kojima je bio i autor jednog od najpoznatijih evergreena ovih prostora ‘Julie’ Daniel Popović, jedna od Učiteljica, slovenska izvođačica Ana Vurcer i producent Bojan Dragojević.

Iznimna energija i odlična atmosfera obilježile su promociju, a brojni gosti Wernera nisu puštali s pozornice i uglas s njim su pjevali ‘Srele se ljubavi stare’‘Lagala’‘Bilo je to na Valentinovo’ i ‘Kada voli srce južnjačko’ te pokazali da je “Lom“ album hitova koji će osvojiti njegovu brojnu publiku i obožavatelje.

Wernerova uspješna glazbena karijera duga je već trideset godina, izvođač je brojnih hitova i dobitnik mnogih nagrada struke i publike. Na njegovim koncertima je tijekom svih ovih godina bilo više od pola milijuna ljudi koji se uvijek ponovno vraćaju, željni njegove pozitivne energije i vatrenog temperamenta. Kralj slovenske zabavne glazbe ovim se albumom vraća kući i svojoj prvoj publici i najavljuje pravi “Lom“!

Werner – Srele se ljubavi stare 

glazba | Đorđe Novković
tekst | Zlatko Sabolek
aranžman | Ivo Lesić

More in pop!mix/news

To Top