Connect with us

POP!MIX

Split i Zadar spremni za koncertni show Tonyja Cetinskog!

(Foto: Paolo Gentilini)

pop!mix/najave

Split i Zadar spremni za koncertni show Tonyja Cetinskog!

Uvijek rado viđen glazbeni gost, kojeg publika svih generacija dočekuje s posebnim emocijama i oduševljenjem, priprema iznenađenja za svoje fanove u Splitu i Zadru.

Dva najposebnija grada na svijetu, kako ih mnogi od milja zovu, uživati će ovoga petka i subote u najvećim hitovima koncertnog velemajstora Tonyja Cetinskog.

Glazbenik koji nevjerovatnom lakoćom vlada pozornicom priprema poseban glazbeni show u petak 23.11. u splitskom Central the Club, a dan kasnije 24.11. u zadarskom Arsenalu.

Više od dvije godine nakon spektakularnog nastupa u Spaladium Areni, Tony ponovno stiže u Split. Nema sumnje kako će Central biti pretijesan za sve željne nastupa svog omiljenog pjevača, jer Tony nije samo vlasnik najprodavanijeg albuma ‘Kao u snu’, pjesama ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’, ‘General bez činova’, koje tjednima ne silaze s vrhova regionalnih top lista, već i koncerata koji su rasprodani tjednima i mjesecima unaprijed. Ulaznice su dostupne isključivo na blagajni Centrala.

Nakon Splita, nema odmora, jer Tony i njegov band, stižu u legendarni Arsenal u Zadru. Svi pamte prošlogodišnji koncert, kada je u uzavreloj atmosferi, jednostavno bilo nemoguće pronaći slobodno mjesto. Takvoj publici Tony se odužuje na svoj prepoznatljiv glazbeni način, svirkom i nastupom o kojem će se pričati. Sigurni smo kako će zadarsko vrijeme biti prekratko za presjek tridesetogodišnje karijere, te da će Tony kao i uvijek ostaviti dušu i srce na pozornici. Ulaznice za koncert u Zadarskom Arsenalu potražite dostupne su putem sustava Ticketshop.

More in pop!mix/najave

To Top