Connect with us

POP!MIX

Spektakularnom promocijom Severina predstavila novi album

pop!mix/izvještaji

Spektakularnom promocijom Severina predstavila novi album

Hrvatska i regionalna zvijezda Severina, sinoć je u društvu suradnika, prijatelja i obožavatelja službeno predstavila svoj novi studijski album “Halo” s čak 17 pjesama. Budući da je pažljivo skupljala i birala pjesme, mnogi su se složili da smo dobili pravog nasljednika prethodnog albuma “Dobrodošao u klub”.

“Halo” sadrži sve žanrove pop glazbe, s primjesama Severininog zvuka koji ona uspješno miksa, baš poput i svoje garderobe. I iako to nikom ne bi stajalo, njoj baš stoji, kao i pjesme koje izvodi. Inače, možete li zamisliti ikoga drugoga da pjeva’Štiklu’ i’Gas gas’, uz snimljene i vječne balade poput ‘Dalmatinke’, ‘Virujen u te’ i ‘Grad bez ljudi’?

Iako je nikada nisu nazivali kantautoricom, sama je napisala i glazbu i tekst za pjesme ‘Pogled ispod obrva’, ‘Mili moj’, ‘Djevojka sa sela’, ‘Prijateljice’, ‘Ja samo pjevam’, ‘Ostavljena’…

Album “Halo” objavljen u izdanju Dallas Recordsa donio je posve novi zvuk, a koliko je s njim ”pogodila” govori i činjenica da su nove pjesme na YouTube-u preslušane već preko 230 milijuna puta. Rađene su u vrhunskoj produkciji, kao i spotovi koje je Severina snimila (njih čak 14), a uostalom kao i jučerašnja promocija u zagrebačkom klubu Opera, za koju se danima tražila pozivnica više.

Mnogobrojni i dugogodišnji Severinini suradnici, prijatelji i obožavatelji, među kojima i Iva Radić, Aleksandra Dojčinović, Sandra Bagarić, Bojana Gregorić Vejzović, Jelena Veljača, Matija Vujica, Lana Jurčević, Mia Dimšić, Tonči Huljić, Amir Kazić Leo, Anđa Marić, Ana Radišić, Branimir Mihaljević, Branko Đurić Đuro, Damir Kedžo, Goran Karan, Lana Gojak, Paula Valić Bekić te mnogi drugi uživali su u cjelovečernjem glazbeno-scenskom spektaklu za sva čula. Nove pjesme sinoć su dobile jedno posve novo ruho.

Htjela bih se zahvaliti svim autorima pjesama, suradnicima koji su mi pomogli izrealizirati album. Također bih htjela zahvaliti video umjetnicima, koji su izvrsno hvatali moje emocije u spotovima. Režiju za ovu promociju idejama je osmislio mladi režiser Rok Pečečnik, koji će režirati i moju turneju na jesen. Posvetit ćemo je našem Tomažu. Ivona Brnelić, moja dugogodišnja suradnica i prijateljica, osmislila je koreografiju. Bend je zvučao odlično, bravo ekipa. Hvala svim mojim kolegama, PR365 na nesebičnoj podršci, znanim i neznanim gostima koji su bili. Ovo je bilo samo zbog njih, da se u ovom malo zabavimo, podružimo i uživamo. I sve mi se čini da sam u tome uspjela i zato sam neizmjerno sretna.”poručila je Severina

Severina je odavno glazbom zarazila sve i uvijek rušila granice, ponekad predrasuda, naručito uživo na koncertima. Ona oživljava binu pojavnošću, interpretacijom i glumstvenošću kao rijetko tko. Sama je sebi pomicala granice, tako je njezina posljednja turneja zasigurno jedna od najboljih na ovim prostorima. Koliko je do danas pomaknula granice, vidjet ćemo krajem godine, za kada je najavila novu turneju.

Osim nove turneje, Severina je sinoć najavila, odnosno predstavila suradnju s Rakuten Viberom, jednom od vodećih svjetskih platformi za razmjenu poruka – lansiranjem vlastitog paketa naljepnica, njih čak 27, koje su od jučer dostupne. Inspirirani njenim pjesmama, Severinine naljepnice  sigurno će postati hit među njenim fanovima – dodajući kul, zabavnu i izražajnu notu svojim chatovima. A kad fanovi preuzmu fora naljepnice, pridružit će se Community Severina na Viberu, gdje će uvijek biti među prvima koji će saznati sve najnovije vijesti i priče o svojoj omiljenoj zvijezdi te se izravno uključiti u razne ponude i promocije.

”Jako me veseli suradnja s Rakuten Viberom, tim više što sam i osobno fan naljepnica. Nadam se da ćete u mojima uživati i dijeliti ih s prijateljima, jer sigurno postoji osoba kojoj bi rado poslali stihove poput ‘Virujen u te’, ‘Moja prijateljice’ ili ‘Ovo će biti dobra noć predosjećam’…” – izjavila je Severina

”Viber je izuzetno ponosan u promicanju atraktivnih lokalnih sadržaja kroz suradnju s vodećim regionalnim partnerima na njihovoj platformi te na taj način povećava svoj poseban odnos sa svojim korisnicima i pruža im neusporedive i uzbudljive nove doživljaje. Naša suradnja s Severinom ističe se kao jedna od najreprezentativnijih do sada koju smo imali zadovoljstvo pokrenuti – otvarajući nove puteve za izravan angažman i bogatu interakciju sadržaja za milijune njezinih strastvenih fanova. Kako žive svoje živote kroz Severinine pjesme i tekstove, sada će također moći podijeliti svoje emocije kroz raznovrsnu Viberovu platformu –  sjedinjujući našu regiju kako bi pjevali i plesali uz njene nove hitove- svi kao jedan!” – Daniela Ivanova, Partner Menadžer, Rakuten Viber CEE.

 

(Fotografije s promocije: Goran Perešin )

More in pop!mix/izvještaji

To Top