Connect with us

POP!MIX

Sinovi ovo vam nije fer

pop!mix/news

Sinovi ovo vam nije fer

Znate onaj osjećaj kad na neki važan događaj dođete u novom odijelu? Svi vas okupljeni poznaju od prije, ali primjećuju da večeras nekako blistate, vide sreću na vašem licu. E, upravo to se dogodilo Sinovima. Nova pjesma “Nije fer” novo je odijelo, potpuni zaokret u njihovom radu, jer nakon dosadašnjeg etno/pop i blažeg zvuka predstavlja čisti pop/rock. Energija koju nosi ova pjesma isijava upravo ono što band proživljava:

„Svi koji su bili na našim koncertima i live nastupima mogli su vidjeti i čuti da živimo glazbu, od početaka smo težili modernijem i urbanijem zvuku, a sada smo sve to saželi u pjesmu „Nije fer“ „ kaže član benda, Igor Rojka.

Osim novog zvuka, Sinovi imaju i novi glavni vokal. Naime, radi se o najmlađem članu Sinova, bubnjaru Ivanu, koji se ovog puta uz palice i bubnjeve uhvatio i mikrofona.

„ Želimo pokazati pjevačku raskoš benda gdje osim Marijana imamo i dva Ivana koji su izvrsni pjevači i koje ćemo sigurno predstaviti u novim pjesmama. „

Iza i ove pjesme stoji autorski tim Đurđević. Valerija Đurđević potpisuje tekst, a Boris Đurđević glazbu, a aranžman Mario Rakušić.

Redatelj spota je dugogodišnji prijatelj i suradnik benda Darko Bušnja koji nam priznaje kako je ovo potpuno drugačiji projekt od onih koje je do sada radio sa Sinovima. U spotu se pojavljuje i mlada glumica Lovorka Trdin iz Osijeka.

Novi grafički dizajn potpisuje Igor Kelčec koji se zaista potrudio da ovaj potpuni zaokret bude vizualno savršen.

Sinove ravnice pratite i na društvenim mrežama:
Facebook: https://hr-hr.facebook.com/sinoviravnice/
Instagram: https://www.instagram.com/sinoviravnice_official/

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top