Connect with us

POP!MIX

Sergej Ćetković u emotivnom duetu sa slovenskom zvijezdom Janom

pop!mix/news

Sergej Ćetković u emotivnom duetu sa slovenskom zvijezdom Janom

“Bar da odeš” nova je hit balada velike regionalne zvijezde Sergeja Ćetkovića u kojoj mu se pridružila slovenska pjevačica iznimnog glasa Jana, pobjednica slovenske inačice showa “Supertalent” i pjevačica u grupi Neverne bebe. Sergej i Jana emotivno su iznijeli pjesmu koja opisuje bol uzrokovanu prekidom ljubavnog odnosa zbog treće osobe. Životni stihovi i očaravajuća glazba Sergejevo su djelo koje će nesumnjivo doprijeti do publike navikle na vrhunska ostvarenja ovog popularnog glazbenika koji ne prestaje oduševljavati cijelu regiju koncertnom turnejom “Moj svijet”. Za aranžman su zaslužni provjereni glazbenici Mahir Sarihodžić i Sergejev stalni suradnik Darko Dimitrov.

Upečatljiv videospot vizualno je obogatila fotografija Želimira Križova, dok je redateljski zadatak preuzeo sam Sergej, pokazavši svu raskoš svog umjetničkog talenta.

Hrvatska publika u Sergejevim hitovima može uživati već 18. svibnja u Trogiru, a da Sergejeva glazba ne poznaje granice dokazuje i koncert u Londonu, u kazalištu Watermans Theatre, 5. svibnja.

Nakon velikog uspjeha dueta s proslavljenim violončelistom Stjepanom Hauserom u pjesmi “Oči nikad ne stare” koja je postala svojevrsna himna ljubavi te posljednjeg singla “Istine i laži”, Sergejeva inspiracija nasreću nije utihnula, već buja nošena podrškom vjerne publike koja svaku novu pjesmu željno dočekuje i tako na najbolji način vraća svu ljubav koju joj Sergej nesebično pruža.

More in pop!mix/news

To Top