Connect with us

POP!MIX

Roko Vušković u novom spotu ugostio atraktivnu radijsku voditeljicu

pop!mix/news

Roko Vušković u novom spotu ugostio atraktivnu radijsku voditeljicu

“Ni u snovima” četvrti je singl kantautora i saksofonista Roka Vuškovića čiji rašpasti vokal sjajno donosi pjesmu koja tematizira neriješen odnos sa bivšom ljubavi.

Nakon fenomenalnog uspjeha singla “Ima boljih” u duetu s Betom Sudar koji još uvijek visoko kotira na svim nacionalnim top listama, Roko velike nade polaže i u novu pjesmu za koju je tekst i glazbu napisao zajedno s Predragom Martinjakom koji je zaslužan i za aranžman te produkciju.

Zanimljiva glumica krasi videospot u režiji Filipa Filkovića Philtza i Renate Lučić iz More magnets produkcije. Naime, poznatu radijsku voditeljicu Ivanu Mišerić oduševio je Rokov poziv da bude dijelom ove glazbene priče jer joj se svidjela energija koju pjesma nosi te je napravila iznimku i po prvi se put okušala u ulozi glumice u videospotu, a krajnjim je rezultatom jako zadovoljna, baš kao i Roko koji o pjesmi kaže:

“Vjerujem da će se u pjesmi pronaći mnogi kojima misli ponekad odlutaju do bivših ljubavi koje često i frustriraju i inspiriraju. Ivana se sjajno uklopila u ovaj pomalo art video jer u pogledu nosi mističnost koja intrigira. Nadam se da će pjesma zaživjeti kod publike, jedva čekam da ju svi čuju i zato s nestrpljenjem iščekujem live svirke kojih će biti puno do kraja godine.”

More in pop!mix/news

To Top