Connect with us

POP!MIX

Roko Blažević 2020. godinu započeo s dva vrijedna priznanja

pop!mix/news

Roko Blažević 2020. godinu započeo s dva vrijedna priznanja

Fotografija: Mihovil Bek

Roko Blažević 2020. godinu započeo s dva vrijedna priznanja

STRELOVIT POČETAK 2020. GODINE ZA ROKA BLAŽEVIĆA

NAGRADA MUSIC PUB ZA NAJBOLJEG MLADOG PJEVAČA I NOMINACIJA ZA VEČERNJAKOVU RUŽU U KATEGORIJI NOVO LICE GODINE

Poslije kiše dolazi sunce izreka je koju mladi pjevač Roko Blažević ovih dana može s punim pravom vrlo često izgovarati. U samo 24 sata doznao je dvije predivne vijesti – dobitnik je nagrade „Moj prvi Music Pub“ za najboljeg mladog pjevača 2019. godine koju dodjeljuje glazbena emisija Music Pub 2. programa Hrvatskog radija na čelu sa cijenjenim glazbenim urednikom Zlatkom Turkaljom Turkijem i nominiran je za prestižnu medijsku nagradu Večernjakova ruža u kategoriji Novo lice godine.

Roko ne skriva oduševljenje dodijeljenim mu priznanjima, tim više što priznaje da mu posljednja dva mjeseca nisu bila laka jer je iznenada završio na hitnoj operaciji bruha koja ga je usporila u aktivnostima oko promocije novog singla „Krila“ koji je njegova prva pjesma nakon spektakularnog nastupa na Eurosongu u Tel Avivu koji je pratilo 200 milijuna gledatelja.

„Hvala emisiji Music Pub na nagradi, za statuu sam već oslobodio počasno mjesto na klaviru uz statuu Dore. Hvala žiriju Večernjeg lista na nominaciji i hvala unaprijed svakom čitatelju koji mi pokloni svoj glas. Sretan sam i počašćen. Prošla godina bila je čarobna, pamtit ću je zauvijek. Pobjeda na Dori, nezaboravno iskustvo Eurosonga, objava moje prve dvije autorske pjesme, brojni nastupi, završetak srednje škole, uistinu više nisam mogao poželjeti. Ni zdravstveni problemi na kraju godine ne mogu umanjiti njen sjaj, a bolji početak 2020. nisam mogao ni sanjati“, izjavio je simpatični Roko.

Trenutno vrijedno radi na novim pjesmama sa svojim glazbenim mentorom Jacquesom Houdekom koji mu je velika podrška na njegovom glazbenom putu koji će nekada biti ravan sa čistim pogledom prema horizontu, nekada trnovit i obavijen maglom, ali jedno se neće mijenjati – Rokov iskren pristup glazbenoj profesiji koja mu je izvor nadahnuća i životne energije.

More in pop!mix/news

To Top