Connect with us

POP!MIX

Psihomodo Pop imaju novi spot, uskoro i novi album kojeg će promovirati na koncertu u Tvornici

pop!mix/najave

Psihomodo Pop imaju novi spot, uskoro i novi album kojeg će promovirati na koncertu u Tvornici

Psihomodo Pop su ovog četvrtka na prepunoj ljetnoj terasi Vintage Industrial Bara raspametili publiku akustičnom svirkom svojih najvećih hitova. Nakon što su nas još jednom podsjetili zašto svi toliko volimo karizmatičnog Gopca i legendarne Psihiće već više od 30 godina, predstavljaju nam i novi sjajan spot za “Deja vu” te najavljuju koncertnu promociju nadolazećeg albuma u Tvornici kulture! 

Inspiracija tekst nove pjesme i ovaj je put Gopcu bila jedinstvena, nepredvidiva, nezaobilazna i najposebnija – ljubav, a uz ubačene dionice sitara u aranžmanu, na trenutke nas vraćaju u lude sedamdesete, gdje nas je vizualno odveo redatelj Radislav Jovanov Gonzo.

“Imamo novi spot! Snimio ga je Spielberg iz Zagreba – mister Gonzo. Zove se Deja Vu. Odličan je, sve te nekaj podsjeća da si već bil tu…i to. Gonzo majstore!”, poručuje Davor Gobac.

Ekranizacija “Deja vu” podsjeća na neka bolja glazbena vremena s velikanima poput Queena, Davida Bowieja, Iggya Popa, Pink Floyda, a vraća nas i 30 godina unatrag na domaćoj sceni i na prvi objavljeni album Psihomodo Popa – “Godina zmaja”.

Nakon “Ako želiš biti moja” i “Sve će biti u redu”, trećim singlom najavljuju svoj 11. studijski album ”Digitalno nebo” te njegovu koncertnu promociju koja će se održati  u subotu, 16.11. u Tvornici kulture.

Early bird ulaznice po cijeni od 70 kn u prodaji su do 1.9. ili do isteka zaliha, a dostupne su u sustavu Eventima i prodajnim mjestima Eventima.

More in pop!mix/najave

To Top