Connect with us

POP!MIX

Prijatelju moj, dirljiva pjesma Marka Vukesa

pop!mix/news

Prijatelju moj, dirljiva pjesma Marka Vukesa

Pandemija izazvana virusom COVID-19 stavila je mnoge glazbenike pred nove izazove, a nemogućnost odvijanja života na kakav smo navikli donijela je inspiraciju za nove pjesme.

Dva dana prije potresa u Zagrebu, Marko Vukes sjedio je na svom balkonu s gitarom u ruci skladajući pjesmu i uživajući u lijepom sunčanom danu. Nedjeljno jutro, međutim, donijelo je nove nevolje za sjajnog glazbenika i njegovu suprugu, poznatu glumicu Nevenu Vukes jer njihov dom koji su gradili s ljubavlju toliko je oštećen da život u njmu više nije siguran.

Supruga Nevena i ja proveli smo cijeli jedan dan u šutnji. To je dom koji smo zajedno uz Boga gradili, puno toga planirali… Sjećam se cijelog tog puta i radovanja, a sad smo ostali bez njega. Oboje smo bili začuđujuće mirni. Nikada nisam bliže osjetio duhom svoju ženu. Nisam osjetio ni tren panike, niti boli kod nje, ni kod sebe. Nismo imali nijedno pitanje. Razumijeli smo da nas nitko nije pokrao, već da je ovo – Božja volja. Taj prvi dan je prošao, ali već drugi dan sam vidio ženu kako se skriva i briše suze. Čula je moju novu pjesmu koja ju je ganula do suza pa smo odlučili kako je pravi trenutak za podijeliti je“, objasnio je Marko 

Nevena se pokazala i kao vrlo uspješna redateljica spotova, a u realizaciji ovog spota pomogli su joj brojni prijatelji i obitelji iz cijele regije kojima je uputila mail. Njihove video uratke montirala je uz kadrove prirode.

Marko Vukes nedavno je u izdanju Croatia Recordsa objavio svoj prvijenac Žedan tvoje ljubavi čije su medijsko predstavljanje popratili brojni kolege i prijatelji.

More in pop!mix/news

To Top