Connect with us

POP!MIX

PREMIJERA: Lili Gee je “Sama pod zvijezdama”

pop!mix/news

PREMIJERA: Lili Gee je “Sama pod zvijezdama”

Zagrebačka pjevačica Lili Gee predstavlja pjesmu “Sama pod zvijezdama”, treći singl kojim najavljuje dugoočekivani debitantski album.

Riječ je o vedroj, toploj i sunčanoj ljetnoj pjesmi ljubavne tematike. Glazbu i aranžman potpisuje Miroslav Odak, koji je s Lidijom Graovac napisao i tekst, glazbeni producent je Alen Šenkovski, pjesmu su snimili Jure Bura i Alen Šenkovski, a u režiji Željka Petreša je snimljen videospot.

“Spot je snimljen na ulicama Šibenika, mi smo bili ulični svirači koji su pjevali o ljubavi. Lili pleše sama jer joj se ljubav sakrila, a ona je traži polako, osluškuje je u morskim školjkama i travama dok pleše sama pod zvijezdama. Ova vesela pjesma natopljena je mirisom nadolazećeg ljeta i mora, ali i nade u pronalazak ljubavi u tom istom ljetu, jer – tada je sve moguće.” – kaže Miroslav Odak.

Lili Gee iza sebe ima dosta glazbenog iskustva, a nekima je poznatija kao Miss Red Hunter. Naime, pod tim umjetničkim imenom je punih petnaest godina nastupala s grupom Soul Fingers, s kojom je nastupila na mnogobrojnim koncertima i festivalima diljem Europe i objavila album  „No Fingers Like Soul Fingers”. Prošle godine je započela suradnju s Mirom Odakom i krenula u samostalnu glazbenu karijeru, koja je urodila pjesmama “Sunčan dan”, “Promijenila sam se” te aktualnim singlom “Sama pod zvijezdama”.

More in pop!mix/news

To Top