Connect with us

POP!MIX

PREMIJERA: Ivano u spotu za novi singl „Ludilo“ pokazao što može ljubav učiniti čovjeku

pop!mix/scena

PREMIJERA: Ivano u spotu za novi singl „Ludilo“ pokazao što može ljubav učiniti čovjeku

Treći singl mladog zagrebačkog pjevača Ivana Ljubičića, „Ludilo“, je nešto drugačijeg i modernijeg zvuka od prethodne dvije pjesme. Nastavljena je suradnja s producentskim timom Igor Ivanović/Marko Vojvodić iz studija DeciBel koji su radili na aranžmanu, a autor glazbe je Marko Kutlić, bivši pjevač grupe Pravila igre. Tekst je napisao Aleksandar Čubrilo.

Za pjesmu je odmah snimljen i videospot,koji je premijeru imao na CMC televiziji.

„Spot smo snimali dva dana na jednoj „bolesnoj“ lokaciji u širem centru grada Zagreba. Napuštena vojna bolnica prepuna grafita i strašnih soba bila je savršena lokacija za našu „luđačku“ priču. Spot i scenarij potpisuju Igor Ivanović i Davor Flam. Uz mene se u spotu pojavljuje i moja prijateljica iz osnovne škole, mlada, atraktivna i simpatična Gabriela Šimović. Unatoč smrzavanju, odigrala je ulogu savršeno i dečki ne bojte se, Gabriela nije ni približan „monstrum“ kakvog glumi u spotu“, rekao je simpatični Ivano koji dodaje kako je u spotu još jedan važan glumac, a to je pas doberman Uno koji je zavladao setom čim je ušao.

Pjesmom Ivano pokazuje što ljubav može učiniti s čovjekom.

„Od ljubavi čovjek može praktički i poludjeti, ali može se dogoditi i nešto totalno suprotno. Pravi horor film. Zapravo će mi cijeli spot ostati u sjećanju kao jedno odlično, ali i neobično iskustvo. Snimanje je bilo i više nego zanimljivo i zabavno. Ne može se puno ljudi pohvaliti kako su na spotu bili u luđačkoj košulji, polijevani mlijekom, vučeni po podu i bili zavezani dok ih je doberman njuškao“, rekao je u šali Ivano za čije je unakaženo lice na setu bila zadužena šminkerica Dora Vučemilović.

More in pop!mix/scena

To Top