Connect with us

POP!MIX

Povratak benda Emir & Frozen Camels na veliku festivalsku pozornicu Slavonija festa CMC 200

pop!mix/festival

Povratak benda Emir & Frozen Camels na veliku festivalsku pozornicu Slavonija festa CMC 200

Povratak benda Emir & Frozen Camels na veliku festivalsku pozornicu Slavonija festa CMC 200

Iza benda Emir & Frozen Camels, koji dolazi na Slavonija fest CMC 200 u Slavonski Brod, stoji izniman pojedinac – Emir Bukovica. U subotu, 25. kolovoza publiku očekuje nastup ovog, jednog od najboljih bendova koje je iznjedrila rock scena u Bosni i Hercegovini.

“Približava se Slavonski Brod, približava se Slavonija fest CMC 200 i bend je spreman po drugi put nastupiti na ovom prestižnom festivalu, stoga se radujemo novom susretu s brodskom publikom. Očekivanja su da se dobro provedemo, sretnemo s publikom koja će biti i iz Slavonskog Broda, ali i iz cijele regije, očekujemo da pokažemo što trenutno radi bend, te da odsviramo pjesme kako bi zaokružili ovu godinu koja je dosta uspješna za nas. Bila je ovo godina s puno koncerata i nekih novih pjesama”, kaže Emir.

Bogata i uspješna domaća i međunarodna glazbena karijera, brojna priznanja i odlične kritike obilježavaju rad benda kroz dva desetljeća koji je Emir pokrenuo još ranih devedesetih u SAD-u. Nakon što je 2013. godine objavljen best of album, tri godine kasnije potpisuju ugovor s Croatia Recordsom te obožavateljima predstavljaju nove pjesme, “Volim te” i “Nisam sam”.

Nakon što su nastupili na prvom izdanju Slavonija festa, vraćaju se i na njegovo treće izdanje.
“Prvi nastup je ostao u prekrasnom sjećanju, od prelijepog grada i tvrđave do ljudi i prijema, odnosno cjelokupne atmosfere koja je za mene i moj bend zaista bila za pamćenje. I ovaj put očekujemo da će sve biti u najboljem redu. I prošle godine sam bio na festivalu, ali kao promatrač. U svakom slučaju, očekujemo da 25.8. u tvrđavi bude puno ljudi, a bit će tu jako puno dobrih bendova i super zabave. Ovo je prilika da publika vidi trenutno stanje pop/rock glazbene scene koja će vas zabavljati cijelu noć”, rekao je Emir Bukovica i dodaje da CMC 200 puno znači svim bendovima te njegovim Smrznutim devama.

U Slavonskom Brodu će proslaviti 20. rođendan benda, a osim tog koncerta održali su još niz njih u sklopu velike turneje. Još neće otkriti koje će tri pjesme izvesti na CMC 200. Dok se slažu playliste vi slažite stvari, pakirajte kofere i put Slavonskog Broda. Poziv svim posjetiteljima uputio je i Emir Bukovica: https://www.facebook.com/SlavonijaFestCMC200/videos/209988859871395/

Prve večeri Slavonija festa CMC 200, na Rock maratonu u petak, 24. kolovoza nastupaju Jall Aux Yeux, Cota G4, The Siids, Bang Bang, Jeremiah’s, Divlji dječak, Chaos Addict, Republika te headlineri Kojoti i Divlje jagode. Druge, glavne festivalske večeri koja će biti održana u subotu, 25. kolovoza u tvrđavu Brod dolaze, osim Emir & Frozen Camels, Artan Lili, Opća Opasnost, Teška industrija, Flyer, Pravila Igre, Komuna, Fluentes, Neki to vole vruće i headliner Bajaga & Instruktori.

Aktivnosti CMC200 Slavonija Festa pratite na Facebook stranici: https://www.facebook.com/SlavonijaFestCMC200

More in pop!mix/festival

To Top