Connect with us

POP!MIX

Pjesmom “Vino i noć” Dino Petrić najavljuje novi album

pop!mix/news

Pjesmom “Vino i noć” Dino Petrić najavljuje novi album

Dino Petrić, mladi glazbenik koji je već poznato ime hrvatske glazbene scene, predstavlja novu pjesmu Vino i noć koju objavljuje pod okriljem Croatia Recordsa / Nika te najavljuje novo poglavlje u svojoj karijeri.

Nakon nebrojenih nastupa, mnoštvo skupljenog glazbenog iskustva, Dino s novom ekipom okreće novi list i počinje s novom pričom, pjesmama i velikom motivacijom da osvoji slušatelje te najavljuje novi album krajem godine. Tekst je pisao Nenad Ninčević, a glazbu ovog hita zarazne melodije potpisuje Raay. Sa singlom Vino i noć Dino kreće u novi projekt i u pohod na glazbene ljestvice i YouTube, a upravo na YouTube kanalu u kratkom vremenu oduševio je publiku koji su u brojnim komentarima izrazili oduševljenje pjesmom i pozitivnom energijom koju nosi.

Vino i noć zarazni je hit koji donosi pozitivu i priču o provodu koji je jako zabavno prošao te svima obećava da uskoro stiže ljeto i sunčani dani što je najbolja kombinacija za preokret iz zime u tople proljetne dane. Video spot u kojem se pojavljuje glumica Sara Spinčić iz serije Savršen spoj, sniman je u Rovinju, a za krajnji rezultat zaslužna je ekipa iz NEO VISUALS.

Dino je postao jedan od najperspektivnijih mladih pjevača u Hrvatskoj nakon što je oduševio kao finalist u showu The Voice, a nastavio je briljirati u HRT-ovom showu A Strana. Prošle godine objavio je ljubavnu i emotivnu baladu Pogledaj istinu, a s pjesmom Previše sam tvoj osvojio je nagradu za najboljeg debitanta na Splitskom festivalu. Njegov glazbeni put započeo je još od malih nogu kada je kao 7-godišnjak bio primljen u školski zbor nakon čega postaje i solist tog zbora, a u višim osnovnoškolskim razredima osniva svoj prvi bend s kojim nastupa naredne četiri godine kao predgrupa brojnim poznatim zvijezdama kao što su Neno BelanCrvena JabukaTeška Industrija

More in pop!mix/news

To Top