Connect with us

POP!MIX

#ODGRADADOGRADA uz synth wave duo POCKET PALMA

pop!mix/news

#ODGRADADOGRADA uz synth wave duo POCKET PALMA

#ODGRADADOGRADA uz synth wave duo POCKET PALMA

Domaćin ovotjednog izdanja projekta #OdGradaDoGrad je synth wave duo – pocket palma!

Na YouTube kanalu Unisona ili na web stranicama partnera pogledajte i poslušajte njihove pjesme – Najbolje za nas, Ima nema nas i Staklo!  

Debitantski album objavili su u prosincu prošle godine, a singlom Najbolje za nas koji su nam pripremili i danas, zaokružuju priču svog prvog albuma dobro prihvaćenog od strane publike i kritike.

Projekt #OdGradaDoGrada krenuo je pod nazivom #OdSobeDoSobe na samom početku pandemije COVID-19 kada je bilo onemogućeno kretanje, druženje i sviranje. Situacija u hrvatskoj glazbi s obzirom na još uvijek aktualnu pandemiju i propisane mjere nije dobra, hrvatski glazbenici definitivno spadaju u jednu od pogođenijih profesija. Ovim oblikom promocije Unison – Hrvatski glazbeni savez u suradnji s Večernjim listom pruža podršku hrvatskim glazbenicima za vrijeme trajanja pandemije. Podršku su dali i drugi medijski partneri tako da pocket palmu, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija.

Osnivači UNISONA – HRVATSKOG GLAZBENOG SAVEZA su: HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava.

 

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/news

To Top